Landsbyen

roman

Innbundet
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (13)
Landsbyen
Landsbyen
 • Forfatter: Juli Zeh
 • Format: Innbundet
 • Antall sider: 543
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788205498051
 • Kom i salg: 8. sep. 2017
 • Utgivelsesår: 2017
 • Tittel på originalspråk: Unterleuten
 • Andre medvirkende: Zeh, Juli (for) ; Lilleskjæret, Eivind (ove)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 347,- Ordinær pris 399,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 2-5 virkedager.
Tysklands svar på Jonathan Franzen. Landsbyen lå i flere måneder på de tyske bestselgerlistene og regnes som høydepunktet i hennes forfatterkarriere.
Kaster man et flyktig blikk på den lille landsbyen Unterleuten, blir man henført av de alderdommelige navnene på stedene omkring, av de skrullete bygdeoriginalene som har slått rot der etter Berlinmurens fall, av den uberørte naturen og de sjeldne fugleartene. Unterleuten har sine egne lover: Hvis du kommer inn på en fest med femti gjester, håndhilser du på alle. Hvis noen fornærmer deg, er det godt ment. Og man løser ikke problemer ved politiets hjelp. Men under overflaten ulmer det, og når det planlegges for en vindmøllepark i området, blusser gamle feider opp igjen. Snart er alt ute av kontroll.Landsbyen er en kostelig og samfunnskritisk roman om landsbyfeider, fortalt med thrillerens tempo og humoristisk brodd, fra Tysklands svar på Jonathan Franzen.  terningkast6_logo«Usedvanlig velskrevet, underholdende og skarpt samfunnskritisk om dødelige landsbyfeider. (...) Det er altså et sammensatt og på så mange måter storartet kunstverk Juli Zeh har skapt, som også reiser ontologiske og epistemologiske spørsmål. I disse false news og post-truth-tider: Hvordan kan vi vite at det vi tror vi vet er sann kunnskap?.» Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad«Fornøyelig samfunnsroman med kulturkritisk bonudmateriale .... At [Juli Zeh] er en skarp iakttager viser seg ikke kun i de psykologisk treffsikre mikroportrettene, hun strør også om seg med lettleste, ultrakorte kulturanalyser.» Henrik Keyser Pedersen, Klassekampen«En høyst intelligent og medrivende samfunnsorientert roman i Jonathan Franzen-stil.» Elle«Portrettet av den østtyske landsbyen Unterleuten og innbyggerne der viser alle forviklingene og forbindelsene som styrer livet i landsbyen i dets mange fasetter, langt fra storpolitikken. Med utsøkt sans for spenning skildrer Juli Zeh hvordan (ikke bare) byfolk med et romantisk bilde av livet på landet opplever drømmer bli knust.» BuchMarkt «Egentlig er Juli Zeh nøyaktig den forfatteren alle lengter etter.» Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung«En knivskarp, kreativ og underholdende analyse av et landsbysamfunn.» Münchner Merkur«Juli Zeh har lyktes i å skrive den store samfunnsromanen.» Münchner Feuilleton
5 stars
5 av 5 stjerner (13) 5 0 5 13
5 stars
77%
4 stars
23%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.


×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.