Ekte kvinner har kropper

noveller

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (3)
Ekte kvinner har kropper
Ekte kvinner har kropper
 • Innbinding: E-bok
 • Forfatter: Carmen Maria Machado
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Solum Bokvennen
 • EAN: 9788256021093
 • Kom i salg: 15. mai 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Filformat (E-bok): EPUB
 • Emnekategori: Kjønnsgrupper: kvinner og jenter, Moderne litteratur, Noveller, Sex og seksualitet: råd og spørsmål, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
255,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
«En gang fikk jeg høre en historie om ei jente som ønsket seg noe så ekkelt av kjæresten sin at han sladra til familien hennes og de fikk henne innlagt på et sanatorium. Jeg veit ikke hva slags abnorm nytelse hun ba om, men jeg ønsker desperat at jeg visste det. Hva for noe magisk kunne du ha så grådig lyst på at det får dem til å ta deg bort fra den verdenen du kjenner?»

Ekte kvinner har kropper er en kritikerrost og prisvinnende novelle.samling om kvinnekroppen og kvinners seksualitet. Samlingen består av åtte sjangerover.skridende fortellinger som uanstrengt beveger seg mellom det humoristiske og det skrem.mende, mellom psykologisk realisme og det surrealistiske. Her møter vi blant annet en kone som nekter sin ektemann å røre ved det grønne silkebåndet hun har rundt halsen; en kvinne som lister opp alle sine seksuelle erfaringer som om det var en epidemi i ferd med å ramme hele menneskeheten; en butikkmed.arbeider som oppdager noe grufullt blant kjolene i butikken og en kvinne som etter en fedmeoperasjon får et uønsket hus.besøk. Carmen Maria Machados trollbindende debutbok er en kjærlighets.erklæring til novellesjangeren og markerer ankomsten til en ny og imponerende forfatterstemme.
4 stars
4 av 5 stjerner (3) 4 0 5 3
5 stars
33%
4 stars
0%
3 stars
67%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.

Flere av samme forfatter
 1. Ekte kvinner har kropper
  Carmen Maria Machado Ekte kvinner har kropper
  Tilbudspris 244,- Ordinær pris 349,-
  På lager
  Innbundet