Frøyas vrede

E-bok
Bokmål
Frøyas vrede
Frøyas vrede
 • Innbinding: E-bok
 • Forfatter: L. T. Lindberg
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Forlaget Gullhår
 • EAN: 9788269222432
 • Kom i salg: 20. nov. 2020
 • Utgivelsesår: 2020
 • Filformat (E-bok): EPUB
 • Emnekategori: Barn og ungdom: generell interesse: eventyrere og røvere, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme
Se flere produktegenskaper
89,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Her er det action, kjærlighet, og humor. Vi får dype konflikter med interessante vendinger, og nye intriger mellom forskjellige blodslinjer. Men midt i det fantastiske og fabelaktige, finner vi det realistiske, det historiske og det genuine. Vennskapet med Halvar, Hedda og Magne setter seg fast i benmargen, og alt er lagt til rette slik at vi sitter limt til sidene.

Her har forfatter tatt i bruk Oslo vikingskipsenter, Midgard vikingsenter og Fredrikstad Bibliotek. Bøker av Kim Hjardar, samt noen direkte spørsmål direkte til ham for å forsikre kvalitet er også med. Her har forfatter gått i dybden til de grader det er mulig. Islandske lærere og poeter har satt sitt preg på det språklige og kommet med oversettelser og gode forslag, samt geologer og historiske dokumenter.

Bakside:
Da faren til Magne plutselig dør, og sorgen tar knekken på moren, er det stillheten som gnager verst.

Et nedarvet familieklenodium og en lapp fra pappa setter eldgamle planer i sving. For at Magne skal unnslippe en verden på randen av krig, blir han fraktet tusen år tilbake i tid for å unnslippe den bitre gudinnen Frøya og hennes planer for herredømme. På en høvdinggård i vikingtiden finner han trøst og styrke i to usannsynlige venner. Høvdingdatteren som fortsatt er ugift og som ingen forstår seg på, og gutten som ikke får dra på tokt og som har alt å bevise...

Da Odin selv kommer på besøk med dystre nyheter, er tiden inne for dem til å dra videre: gudesønnen, heksa og den utstøtte. Men nå har Magne fra Fredrikstad et problem: hva skjer om man dør tusen år før man blir født?
Flere av samme forfatter
 1. Frøyas vrede
  L. T. Lindberg Frøyas vrede
  Tilbudspris 260,- Ordinær pris 299,-
  På lager
  Innbundet (Nr. 1)