Historier jeg bare forteller mine venner

en selvbiografi

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (6)
Historier jeg bare forteller mine venner
Historier jeg bare forteller mine venner
  • Forfatter: Rob Lowe
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm
  • EAN: 9788202484736
  • Kom i salg: 4. aug. 2015
  • Utgivelsesår: 2015
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Selvbiografier: kunst og underholdning, Skuespillere og utøvere
Se flere produktegenskaper
279,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Han ble tenåringsidol som 15-åring, internasjonal filmstjerne og grunnlegger av The Bratpack som 20-åring, og er til dags dato en av Hollywoods største stjerner ­– Rob Lowe har tilbrakt mesteparten av sitt liv i offentlighetens søkelys.
I denne underfundige og rørende selvbiografien, som han helt og holdent har skrevet selv, tar Rob oss med tilbake til Ohio der han som misforstått barneskuespiller tilbrakte sine første leveår med en aleneforsørgende mor og to brødre. Historien tar en ny vending når familien flytter til det som på 1970-tallet var en liten hippielandsby vest for Los Angeles. I Malibu møter Lowe flere av de som skal prege filmbransjen de neste 20-årene. Han lager hjemmevideoer med Chris, Sean, Charlie og Emilio – kjent i dag som Chris og Sean Penn, Charlie Sheen og Emilio Estevez – og han går på date med Sarah som senere skulle bli en av TV-historiens største stjerner med serien Sex og singelliv.
Historier jeg bare forteller mine venner er et overflødighetshorn av slike møter, mellom den unge og søkende Rob og tilsvarende rotløs ungdom som en generasjon senere skal være med å definere den vestlige popkulturen. Ingen andre enn Rob Lowe kunne ha skildret denne epoken i Hollywoods historie med samme humor, åpenhet og dybde. Slik føyer hans bok seg inn blant klassikerne innen sin sjanger – nå endelig til glede for norske lesere.
5 stars
5 av 5 stjerner (6) 5 0 5 6
5 stars
67%
4 stars
17%
3 stars
17%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.