Jakten på Thunder

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (8)
Jakten på Thunder
Jakten på Thunder
  • Forfattere: Kjetil Sæter , Eskil Engdal
  • Innbinding: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad Bjørke
  • EAN: 9788241914829
  • Kom i salg: 27. feb. 2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Filformat (E-bok): EPUB
  • Emnekategori: Organisert kriminalitet
Se flere produktegenskaper
179,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Den norskbygde tråleren Thunder er verdens mest kjente piratskip, etterlyst på alle hav for rovfiske og miljøkriminalitet. Ingen vet med sikkerhet hvem som styrer eller eier tråleren, og ingen har hittil klart å stanse den. Den unge kaptein Peter Hammarstedt i miljøorganisasjonen Sea Shepherd er på tokt i Antarktis da han plutselig får øye på Thunder. Skipene befinner seg i et av verdens mest avsidesliggende havområder, femten dager fra nærmeste havn. Men han bestemmer seg for å ta opp jakten.
Vinneren vil bli den som har mest mat, drivstoff og utholdenhet. På land følger en hemmelig Interpol-operasjon dramaet på havet fra time til time.

Jakten på Thunder er en medrivende dyphavsthriller. Forfatterne følger den intense nervekampen mellom de to skipenes kapteiner, samtidig som de tar opp jakten på mafiaens bakmenn. Vi får innblikk i en verden av enorm fortjeneste og skjulte eiere, mafia og rovdrift på mennesker og natur.
Om forfatterne:
Eskil Engdal har arbeidet i Dagens Næringsliv i mer enn 20 år. Han fikk SKUP-prisen i 2001, International Reporter's Journalism Award i 2012 og Gullpennen i 2013. Engdal har utgitt flere kritikerroste bøker.
Kjetil Sæter har vært journalist i Aftenposten, Finansavisen og er nå i Dagens Næringsliv. For sitt arbeid har han fått blant annet SKUP-prisen (2011) og to SKUP-diplomer (2007 og 2010). Han fikk Schibsteds journalistpris i 2008 og har tidligere utgitt den kritikerroste boken «Svindel uten grenser».
4 stars
4 av 5 stjerner (8) 4 0 5 8
5 stars
63%
4 stars
25%
3 stars
0%
2 stars
13%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.