Det forbudte barnet

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (127)
Det forbudte barnet
Det forbudte barnet
  • Forfatter: Katherine Webb
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Gyldendal
  • EAN: 9788205460836
  • Kom i salg: 10. jul. 2014
  • Utgivelsesår: 2014
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Historiske romaner, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
199,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Bestselgerforfatter Katherine Webbs nye roman er en dramatisk historie om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner.
Bath, 1821: Innerst i Lansdown Crescent på et høydedrag over byen, ruver herskapshuset til den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien. Her har sønnen Jonathan levd isolert i mørke bak gjenspikrede vinduer siden han kom tilbake fra krigen. Men tjenestejenta Stær tror ikke det er krigens redsler som tærer på Jonathan. Hun er overbevist om at han er blitt gal fordi han tok livet av ungdomskjæresten Alice, som Stær elsket som en søster.Da den unge Rachel Weekes flytter til byen, har det en rystende virkning på både Alleyn-familien og mange andre i Bath. Med sitt sannhetssøkende og ærlige vesen tvinger Rachel gradvis fortidens hemmeligheter ut av skyggene. Men Rachel og Stær må begge betale en høy pris dersom sannheten om Alice skal helt frem i dagen.Det forbudte barnet er en dramatisk og oppslukende fortelling om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner.Katherine Webb har siden debuten med Arven i 2011 solgt over 150 000 bøker i Norge. Det forbudte barnet er hennes fjerde roman.«En vidunderlig bok. Atmosfæren og alle detaljene er helt utrolige ...» Lucinda Riley«En oppslukende historie om bedrageri, lidenskap og mot.» Woman & Home«... en forførende gotisk historie, med ærlige skildringer av krisens grusomheter. En fascinerende og overbevisende roman.» Daily Mail«Det første du må vite om denne boken, er at det tar tid før hemmelighetene avsløres. Det andre du må vite, er at disse hemmelighetene er vel verdt å vente på.» Edel's Book and Beauty Blog
4 stars
4 av 5 stjerner (127) 4 0 5 127
5 stars
46%
4 stars
39%
3 stars
9%
2 stars
5%
1 stars
2%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.