Lotte-Marie og matchmorderen

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (4)
Lotte-Marie og matchmorderen
Lotte-Marie og matchmorderen
  • Forfatter: Trude Helén Hole
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Feather Books Publishing
  • EAN: 9788293539070
  • Kom i salg: 4. des. 2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Skjønnlitteratur som skildrer en moderne livsstil
Se flere produktegenskaper
69,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Lotte-Marie og Matchmorderen er tredje bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er superselgeren med den gode nesen.
I bok nummer tre forlater hun det glamorøse livet i California, drar tilbake til Oslo og opplever både ensomhet, drama og spenning, og ikke minst setter hun livet på spill i sin iver etter å hjelpe den sexy etterforskeren, selveste Barry Hole, Norges superhelt nummer én, og Varg Lærum med å oppklare de mystiske Matchmordene. Det går som det vanligvis gjør med Lotte-Marie, litt over styr.
Advarsel: Og, du tror det ikke før du leser det - dialogene er hentet fra Match.no, usensurert! #PERVERST
Nå kommer jeg og tar deg! Om du liker det litt heftig, rått, sexy, spennende, perverst og morsomt - then she is the right girl for you!! Dette er en bok om sex, fantasier, følelser, det å sette grenser og det å bryte grenser, ikke minst er dette en bok om ensomhet, sårbarhet, lengsel og å møte veggen i 100 km/t.
Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon - seriemordere: I loved it! Og sex! Hole tar'n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt! Øyvind Fygd
Bedre en Bridget Jones. Budstikka
Norges første chik-lit forfatter. Aftenposten
Trude Helén Hole - Prinsessen av humor. Askeravisen
Norges beste jenteforfatter. Dagsavisen
Trude Helén Hole - Fun Fearless Female. Cosmopolitan
Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo. He
5 stars
5 av 5 stjerner (4) 5 0 5 4
5 stars
75%
4 stars
25%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.