GRATIS frakt på ALT! (Ikke klikk og send) Les mer

Ti minutters stillhet

rugbyspillerne som forsvant fra Mar del Plata

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (10)
Ti minutters stillhet
Ti minutters stillhet
  • Forfatter: Claudio Fava
  • Innbinding: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Gursli Berg forlag
  • EAN: 9788293311416
  • Kom i salg: 28. mai 2019
  • Utgivelsesår: 2019
  • Filformat (E-bok): EPUB
  • Emnekategori: Biografisk skjønnlitteratur, Sanne historier: heltemot, Skjønnlitteratur som er oversatt, utholdenhet og overlevelse
Se flere produktegenskaper
149,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Samtidig som militærjuntaen ønsker å vise verden et glansbilde av Argentina under fotball-VM i 1978, oppstår det konfrontasjoner mellom juntaen og rugbylaget Club La Plata. Spillerne demonstrerer åpenlyst sin motstand mot regimet, og juntaen forsøker å kneble dem. I stedet for å flykte, fortsetter spillerne sin demonstrasjon. Regimet likviderer dem én etter én, men for hver spiller som forsvinner, henter laget inn en gutt fra ungdomslaget. Til slutt er bare én av de opprinnelige spillerne igjen, nemlig Raul. Sammen med de unge spillerne fortsetter laget å vinne, mot alle odds. Ti minutters stillhet er fortellingen om et selvoppofrende mot, basert på en sann historie. Fava har fortalt den med lidenskap, kjærlighet og respekt. Sist i boken intervjues Raul Barandiaràn - den eneste som overlevde grusomhetene.

«Ti minutters stillhet er en gripende bok om mot, vilje og store offer. Fra en ganske nær fortid vi nesten har glemt.» - Nielsen, Bok365, terningkast 5
«En stor roman du aldri vil glemme.» - Gert Nygårdshaug

Italienske Claudio Fava er journalist, forfatter og politiker. Han skriver for aviser, TV, film og teater, og har skildret mange hendelser og kriger, som Sicilias kamp mot Cosa Nostra og de vanskelige fredsprosessene i Latin Amerika.
5 stars
5 av 5 stjerner (10) 5 0 5 10
5 stars
90%
4 stars
10%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.