Bra burgere

og alt det gode tilbehøret,saftige burgere av kjøtt, fisk og grønnsaker

Innbundet
Bokmål
4 stars
4.5 av 5 stjerner (2)
Bra burgere
Bra burgere
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 143
  • Forfatter: Paul Gayler
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202437251
  • Kom i salg: 19. feb. 2014
  • Utgivelsesår: 2014
  • Tittel på originalspråk: Burgers
  • Andre medvirkende: Gayler, Paul (for) ; Filgate, Gus (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Matlaging med kjøtt og vilt
Se flere produktegenskaper
199,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Tomt på Nettlager. Sjekk klikk og hent
Saftige kjøtt-, fisk- og vegetarburgere
Med denne boken inntar burgeren sin velfortjente plass i det gode selskap – og på alle bord. Her er det burgeriske gourmetopplevelser som venter deg. Prøv selv – på ditt eget kjøkken – og bli overbevist! Burgere er populær mat verden over, men en burger kan være mye mer enn en flat kjøttkake i brød. Det er et hav av forskjell mellom industrifremstilte hamburgere og de saftige hjemmelagde. De hjemmelagde kan både smake himmelsk og utgjøre et mettende og sunt måltid. Nå har en ny generasjon topp kjøkkensjefer gjenoppdaget denne gamle favoritten og skaper den om til gourmetmat. Briten Paul Gayler er en av dem, og med inspirasjon fra hele verden og kjøkkensjefkollegaer presenterer her 100 varierte og lekre burgeroppskrifter.
Boken er ordnet i seks avdelinger. Etter litt historikk og grunnprinsippene for tilberedning av velsmakende burgere, kommer oppskriftene:
Klassisk kjøtt – burgere basert på storfekjøtt, både tradisjonelle hamburgere og burgere med ny og spennende vri.
Mer kjøtt – burgere av lammekjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, kylling, kalkun, fasan, vaktel, struts og vilt.
Fisk – burgere med sjømat som hovedingrediens: laks, torsk, tunfisk, krabbe, hummer og reker.
Vegetar – bønner, linser, kikerter, korn, nøtter og grønnsaker.
Tilbehør – sauser, salsaer, relisher, salater, brød, poteter, grønnsaker.
Paul Gayler stiller i fremste rekke i den nye generasjonen britiske kjøkkensjefer. Han har erfaring fra en rekke velrenommerte restauranter rundt om i Europa, bl.a. som sjefskokk på hotellet The Lanesborough ved Hyde Park i London, et kjøkken med 35 underkokker og en restaurant som kan bespise 100 personer samtidig. Han har skrevet en rekke bøker og utmerker seg ved sin kreative tilnærming til både tradisjonell og ny kokekunst. I Storbritannia er han også godt kjent fra TV-skjermen.


4 stars
4.5 av 5 stjerner (2)
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Se hva andre synes om boka på bokelskere.no

Flere av samme forfatter
  1. 300 sauser
    Paul Gayler 300 sauser
    349,-
    På lager
    Innbundet
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.