Velkommen, hellige ånd

karismatisk fornyelse i kirken

Bokmål
Velkommen, hellige ånd
Velkommen, hellige ånd
 • Antall sider: 377
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Proklamedia AS
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788271995751
 • Kom i salg: 7. jul. 2018
 • Utgivelsesår: 2018
 • Tittel på originalspråk: Welcome, Holy spirit
 • Andre medvirkende: Engelsviken, Tormod (ove) ; Kristiansen, Andreas (ove) ; Christenson, Larry (red) ; Engelsviken, Tormod (red) ; Simonnes, Asbjørn (red)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Evangelisk-lutherske kirker
Se flere produktegenskaper
289,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 2-4 virkedager.
Hva er «karismatiske erfaringer»? Hvordan kan jeg forstå og fortelle om hva Den Hellige Ånd gjør i mitt og andres liv?

«Velkommen, Hellige Ånd» er en omfattende, utfordrende og inspirerende studie i den internasjonale karismatiske fornyelsen, med særlig vekt på dens forhold til den lutherske kirken og reformasjonsarven. Med den amerikanske lutherske presten Larry Christenson i spissen arbeidet 40 prester og kirkeledere fra ni land over en periode på fem år med å sette ord på den karismatiske fornyelsen og dens betydning og utfordring for kristne i dag.

Boken gir innsikt i hva det innebærer å motta Den Hellige Ånd som gave og bli fylt med Ånden, samt en innføring i nådegaver (karismer) som profeti, tungetale, helbredelse, ledelse og tjeneste, og ikke minst betydningen av tilbedelse og lovsang. Den handler også om hvordan vi ved Den Hellige Ånd erfarer den treenige Guds virkelighet og nærvær: Gud som vår kjærlige og hellige Far, Jesus Kristus som vår frelser, Herre og forbilde og Den Hellige Ånd som herliggjør Kristus for oss, skaper tro og nytt liv og utruster oss med kraft til misjon, tjeneste og et hellig liv.

Boken ble først utgitt i 1987 og er redigert av Larry Christenson, som døde i 2017, 89 år gammel. Han var i mange år leder for International Lutheran Renewal Center i St. Paul, Minnesota. Denne norske utgaven er utgitt av Proklamedia i samarbeid med Oase og er bearbeidet og redigert av Asbjørn Simonnes PhD og Tormod Engelsviken PhD. Simonnes er ordinert prest i Den norske kirke, dosent ved Høgskolen i Volda og mangeårig daglig leder i Oase. Engelsviken er professor emeritus i misjonsvitenskap ved Det teologiske menighetsfakultet. Han har også vært leder for Oase. Begge var med i den gruppen som produserte denne boken i 1987.
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.