Hockeyuniverset

Innbundet
Bokmål
Hockeyuniverset
Hockeyuniverset
 • Forfatter: Morten Mitsem
 • Innbinding: Innbundet
 • Antall sider: 270
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Morten Mitsem
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788230347195
 • Kom i salg: 6. nov. 2020
 • Utgivelsesår: 2020
 • Andre medvirkende: Mitsem, Morten (for)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Ishockey
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 385,- Ordinær pris 550,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
I denne boken blir du kjent med verdenskjente navn fra hockeysportens univers. Gjennom personlige intervjuer og portretter vil du få et innblikk i livene og historiene fra utøvere som har satt sine spor innen verdens beste liga - NHL, kvinnehockey og kjelkehockey. I tillegg finner du et eget kapittel viet våre sebrastripede venner: Dommerne.
Størsteparten av boka er viet NHL-ligaen hvor jeg presenterer elleve spillere som alle har det til felles at de på ulike vis har preget hockeysporten og er blant de beste hockeyspillerne verden har sett. I denne delen får du også et eksklusivt intervju med en av de fremste ishockeyspillerne i Norge gjennom tidene: Ole-Kristian Tollefsen. Gjennom spillernes narrativ samt en beskrivelse av NHL-historien, vil du få en god oversikt over den fascinerende utviklingen av NHL-ligaen siden etterkrigstiden.
Et annet stort kapittel i boken omhandler kvinnehockey. Her blir du kjent med den historiske utviklingen siden den spede begynnelsen i Canada under 1880-årene, men hvor hoved fokuset er på vår egen samtidshistorie og utviklingen i Norge. Gjennom et vell av intervjuer blir du kjent med en del av de mest fremtredende kvinnelige iskrigerne i Norge gjennom tidene og andre som både var og er sentrale i utviklingen av kvinnehockeyen i landet vårt. I denne delen får du også stifte bekjentskap med internasjonale stjerner, blant annet gjennom et dybdeintervju med nåtidens største stjerne i Norge: Andrea Dalen. Dette kapittelet skiller seg noe ut fra de andre i boka da jeg også ser med et kritisk blikk på kvinnehockeyens kår i Norge og søker svaret på spørsmålet om en satsning på kvinnehockey også kan gagne utviklingen av norsk hockey som helhet?
Enten du er en hockeyentusiast, en ung håpefull utøver som ønsker å lære, eller du er nysgjerrig på hockeysporten og ønsker innsikt, vil du garantert finne mye som interesserer deg i boken.
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.