The Flavor Equation

The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes

Innbundet
Engelsk
The Flavor Equation
The Flavor Equation
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 352
  • Forfatter: Nik Sharma
  • Språk: Engelsk
  • Forlag/Utgiver: SD Books
  • EAN: 9781452182698
  • Utgivelsesår: 2020
  • Andre medvirkende: Sharma, Nik
Se flere produktegenskaper
349,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Varen er utsolgt på nett - vi sender fra butikk! Kun Vipps - butikken sender betalingsinfo. Se fraktkostnader her

"In this groundbreaking book, Nik Sharma, scientist, food blogger, and cookbook author, guides home cooks on an exploration of flavor via 125 recipes. He demonstrates how to convert approachable spices, herbs, and commonplace pantry items into tasty, simple dishes, providing inspiration and knowledge to both home cooks and seasoned chefs"--
Flere av samme forfatter
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.