Molekylær gastronomi for alle

Innbundet
Bokmål
Molekylær gastronomi for alle
Molekylær gastronomi for alle
  • Forfatter: Jozef Youssef
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 240
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202445478
  • Kom i salg: 4. sep. 2014
  • Utgivelsesår: 2014
  • Tittel på originalspråk: Molecular cooking at home
  • Andre medvirkende: Youssef, Jozef (for) ; Røed, Erik (ove)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Matlaging ved hjelp av spesielle kjøkkenredskaper eller -utstyr
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 329,- Ordinær pris 379,-

Kjøp på nett

Tomt på Nettlager. Sjekk klikk og hent
Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er forskning på og utvikling av det lekre og delikate. Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser.Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som:- Souse-vide- Sfærifikasjon- Kulinarisk røyk- Luft, skum og espuma- Varme og kalde geléer- Transglutaminase- Hurtiginfusjon- Ultrasonisk homogeniseringSyns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.