Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sebastian Bergman-serien

En høyere rettferdighet er sjette bok i serien om kriminalpsykolog Sebastian Bergman, og for mange årets helt klare påskekrim. Enormt mange lesere fikk nesten hakeslepp av hvordan Ikke bestått, den forrige boken i serien sluttet, det må vel være en av de beste/verste cliffhanger noen sinne. I En høyere rettferdighet får vi noen svar, men får vi alle?

Hjorth Rosenfeldt har skapt et spennende og underholdende univers rundt gruppen på Riksmord. Og i sentrum står den sexavhengige kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Mannen som mistet kone og barn i tsunamien og som bruker sex som flukt og egenterapi. I Den siste boken – En høyere rettferdighet – ser det egentlig ut som Sebastians samarbeid med Riksmord er over, for han har misbrukt folks tillit en gang for mye. Men han blir koblet på en sak likevel.

Dette er en serie hvor karakterene og deres innbyrdige relasjon er vel så viktig som plottet. Så her bør man lese hele serien i rekkefølge. Mange timer med strålendeunderholdning.

Totalt 6 produkter i kategorien Bergman-serien

Visning Grid Liste
per side
  • Nyeste
  • Mest solgt
  • Pris lav - høy
  • Bruk stigende rekkefølge
Oppdaterer... Oppdaterer...