Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Springflo-serien

Koldbrann er femte bok i Springflo-serien til Cilla og Rolf Börjlind. De første to bøkene er filmatisert og har gått på NRK. Og jeg er hektet. Dette er velkonstruert krim med helstøpte karakterer du blir glad i. Fine folk og interessante problemstillinger rett og slett. Med den unge og sultne Olivia Rønning fra Rikskrim og Tom Stilton den forhenværende etterforskeren som har opplevd motgang, levd som uteligger og som har karret seg opp igjen. 
I Koldbrann er Stilton i Thailand. Han ha tatt et oppdrag med å finne en forsvunnet mann. Men jakten blir like mye en jakt på ro i egen sjel – for han hjemsøkes av gamle spøkelser. I Sverige har Olivia fått et spesialoppdrag knyttet til en bilbombe som drepte en hel familie. Og pensjonerte Mette Olsäter tar kontakt vedrørende et mulig justismord. Det handler om menn som misbruker sin makt (altså en touch med meetoo), pedofili, terror og overgrep. En tråd av ondskap. Det merkes at Börjlind skriver for tv, så det er god driv i bøkene. 
(Camilla Tvedt, Innkjøpsansvarlig skjønnlitteratur) 

Totalt 5 produkter i kategorien Springflo-serien

Visning Grid Liste
per side
  • Nyeste
  • Mest solgt
  • Pris lav - høy
  • Bruk stigende rekkefølge
Oppdaterer... Oppdaterer...