Mistrivselssonen

en personlig fortelling

Pocket
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (11)
Mistrivselssonen
Mistrivselssonen
 • Forfatter: Jonathan Franzen
 • Format: Pocket
 • Antall sider: 203
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788202437947
 • Kom i salg: 16. jun. 2014
 • Utgivelsesår: 2014
 • Tittel på originalspråk: The discomfort zone
 • Andre medvirkende: Franzen, Jonathan (for) ; Carlsen, Jorunn (ove)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Litterære essay
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 187,- Ordinær pris 199,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Franzen var han en gutt av typen som var redd for edderkopper, skolen, pissoarer, populære jenter – og sine egne foreldre. Han hadde ingenting imot nerdete unger, bortsett fra en desperat angst for å bli tatt for å være en av dem selv. Mistrivselssonen er hans fortelling om å vokse opp sitt i eget overfølsomme skinn, til å bli en voksen mann med sterke og ubeleilige lidenskaper. Enten han skriver om den dynamikken i et kristent ungdomsfellesskap i 1970-årene, effekten av Kafkas fortellinger på en ung manns langvarige søken etter å miste jomfrudommen, eller veven av forbindelser mellom fuglekikking, et ekteskap i oppløsning, og global oppvarming, er Franzen alltid engasjert i samfunnet som formet ham og den verden vi lever i nå.«... briljant og iskald skildring av middelklassefamiliens traumer.»

Annette Orre, Dagsavisen
Jonathen Franzens bidrag til sjangeren er så formfullendt, så genuint, organisk tankevekkende, at jeg skulle ønske jeg kunne rive boken ned fra hyllen der den uvegerlig kommer til å havne sammen med de selvbiografiske skriveriene til andre hippe forfattere.”

Adam Begley, The New York ObserverNydelig, lyrisk og presis … Det Mistrivselssonen faktisk likner, er et gammeldags diorama i et museum, som viser den luftbårne forfatteren ved hvert trinn av sin utvikling.”

James Marcus, Los Angeles TimesMorsom, mesterlig komponert … For dem som venter i spenning på oppfølgeren til Korrigeringer, vil denne hjelpe deg gjennom natten.”

Gregory Kirschling, Entertainment WeeklyHadde det vært mulig å beregne frekvensen av treffende fyndord i et stykke litteratur, ville Franzen skåre skyhøyt.”

Lev Grossman, TimePå samme tid elegisk og usentimental, sorgfull og jublende … Det mest intime glimtet inn i forfatterens indre liv.”

Dan Cryer, The Boston GlobeFranzen er en strålende begavet forfatter som er mer bevisst individualitetens og borgerskapets ironier enn amerikanere flest. Det finnes mange øyeblikk her som fører sammen den individuelle og den kollektive erfaringen av å være amerikansk.”

Michael Sims, BookPageMed komisk vigør blottstiller Franzen sine egne nevroser, og sin naivitet overfor tiden og kulturen han levde i. Han klarer å fange selve essensen av pubertetsårene.”

Michael Upchurch, The Seattle TimesFranzen har et talent for sømløse overganger og for å veve sammen multiple tankerekker … En så god oppsummering av tiden vi lever i som kan huske å ha lest.”

Bob Minzesheimer, USA TodayLysende, essensiell lesning.”

The Observer”Hans diskret drepende komiske sans stammer fra spenningen mellom ambisjonenes optimisme, og den harde virkeligheten i arbeidet med å håndtere egne erfaringer, råmaterialet i karrieren som en av Amerikas beste romanforfattere og essayister.”

TimesET GLITRENDE, PRISVINNENDE ERINDRINGSVERK FRA FORFATTEREN AV Korrigeringer!
4 stars
4 av 5 stjerner (11) 4 0 5 11
5 stars
27%
4 stars
27%
3 stars
36%
2 stars
9%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.


×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.