Slekters gang

fortellinger fra et glemt land,roman

Pocket
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (43)
Slekters gang
Slekters gang
 • Forfatter: Jan Kjærstad
 • Format: Pocket
 • Antall sider: 619
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Aschehoug
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788203361333
 • Kom i salg: 30. aug. 2016
 • Utgivelsesår: 2016
 • Andre medvirkende: Kjærstad, Jan (for)
 • Utgave nr.: 2
 • Emnekategori: Slektsromaner
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 187,- Ordinær pris 199,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Så Jan Kjærstad har igjen skrevet en episk triatlontekst der dikterfantasien gnistrer mot et rikt arsenal av leksikalsk kunnskap knyttet til litteratur, musikk og arkitektur, historie og geografi, religion, billedkunst og film, biologi og geologi. ... Den er ettertenksom, klok og sensuell, krass og morsom... Les Jan Kjærstads perspektivskapende legering av romantikk og rasjonalisme, høyt og lavt, alvor og fleip., Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad (terningkast 6)

Kan menneskeskjebner være flettet sammen på andre måter enn vi tror? Er det mulig å velge hvem vi vil være i slekt med?

Agnes legger ut på en pilegrimsreise. Rita samtaler med Fridtjof Nansen i tårnet på Polhøgda. Maud seiler på en flåte nedover Kongofloden. Bjørg skriver dikt på Gaustad sykehus. Laila er lugarpike på MS Bergensfjord. Ingri blir den yngste ministeren i regjeringen.
I Villa Bohre på Lysaker har seks generasjoner levd og elsket og slåss gjennom det 20. århundret. I sentrum står Rita Bohre og et livsverk kalt Femina erecta. Det handler om at kvinner må stå oppreist. Alltid oppreist. Samtidig er det et oppgjør med menns krokodillementalitet.

Slekters gang er ikke bare en slektsroman, det er også fortellingen om en liten, merkelig nasjon som gikk under navnet Norge.

Alle våre historier og fortellinger har tråder i alle retninger: bakover, framover, utover. Alt henger sammen med alt. Slik blir Slekters gang» for meg en av høstens viktige romanverk., Finn Stenstad, Tønsberg Blad (terningkast 5)

Det er Kjærstad på sitt beste vi møter att i denne historia om familien Bohre, ... Med Kjærstad på sitt beste meiner eg forteljaren bak Wergelandtrilogien. Det handlar igjen om dei livsviktige historiene, ... Vi har alle godt av å gruble. Ære være den som skriv romanar med store svev, med eller utan kinesarar. Det er inspirerande å gå i dialog med ein kjærstadroman., Martha Norheim, NRK P2

Slekters gang er et uvanlig ambisiøst forsøk på å beskrive Norge fra en uventet vinkel, selv til å være en roman av Jan Kjærstad. Forfatteren lykkes langt på vei. ... Slekters gang er en ambisiøs og, tør man si det, storslått roman. Den er mangfoldig nok til at alle vil kunne interessere seg for en del av den, men få vil like alt. Dette er å regne som en anbefaling., Bjørn Gabrielsen, DN

Her er innfall og utfall og vilje og evne til å slå opp eit digert lerret. I følgje ein kvinneleg norsk statsminister heng alt saman med alt, og det gjer det verkeleg hos Kjærstad. ... , Ole Karlsen, Dag og Tid
5 stars
5 av 5 stjerner (43) 5 0 5 43
5 stars
70%
4 stars
23%
3 stars
7%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.


×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.