Familieoppgjøret

roman

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (6)
Familieoppgjøret
Familieoppgjøret
  • Forfatter: Cynthia D'Aprix Sweeney
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Gyldendal
  • EAN: 9788205493643
  • Kom i salg: 15. mar. 2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Moderne litteratur
Se flere produktegenskaper
239,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Familieoppgjøret er en varm, morsom og innsiktsfull roman om de til tider skjøre, men også uslitelige båndene som binder en familie sammen.
En iskald høstdag på Manhattan: Melody, Beatrice og Jack forbereder seg på konfrontasjon med sin karismatiske, selvopptatte storebror, Leo, hvis hensynsløse atferd har kostet dem dyrt: Kontoen med deres felles arv er mer eller mindre tømt etter en erstatningssak, rett før pengene skulle utbetales til alle søsknene.Melody, Beatrice og Jack har satt sin lit til arven, som skulle løse alle deres problemer, men plutselig er grunnen revet vekk fra under dem. Det er duket for familiedrama: Greier Leo å betale tilbake pengene, slik søsknene forlanger? Eller må de legge framtiden sin på ny?Familieoppgjøret er en varm, morsom og sanselig roman om sterke familiebånd, om å lene oss til hverandre når det blåser som verst, men ikke alltid makte å ta hverandre imot.«Denne livlige debuten bobler over av humor og herlig ironi.» New York Times Book Review«Hysterisk morsom og storhjertet. Familieoppgjøret er en stjernedebut.» People«Familieoppgjøret er en altoppslukende, hjerteskjærende lesning med et appellerende tema.» Los Angeles Times«[S]cenene er både vittige og tragiske... de stråler av en erfaren komedieforfatters selvsikkerhet... [Sweeney] opprettholder en forfriskende balanse preget av sympati. I stedet for å spidde familien Plumb, pirker hun i dem, og prøver å finne menneskeligheten under deres kyniske overflate.» Washington Post«Skrivingen hennes er som skikkelig god, mørk sjokolade: Skarpere og mer bittersøt enn de billige greiene, men også for deilig til at du kan legge det fra deg.» Entertainment Weekly«[S]elvsikkert, energisk og talentfullt gjort ...» Publishers Weekly«[En] sjenerøs, altoppslukende roman ... Sweeneys herlige karakterer er alle skakke New Yorkere ... En fengslende debut fra en forfatter som kjenner sin by, dens innbyggere og dets hjerte.» Kirkus
4 stars
4 av 5 stjerner (6) 4 0 5 6
5 stars
33%
4 stars
50%
3 stars
17%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.