Kjærlighet på menyen

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (54)
Kjærlighet på menyen
Kjærlighet på menyen
  • Forfatter: Nicolas Barreau
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm
  • EAN: 9788202404994
  • Kom i salg: 12. feb. 2013
  • Utgivelsesår: 2013
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
199,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Tilfeldigheter finnes ikke! Det er Aurélie, som driver en liten restaurant i Paris, helt overbevist om. Hun har kjærlighetssorg, og en dag hun vandrer hvileløst rundt i byens gater, havner hun tilfeldigvis i en bokhandel. Der finner hun en roman med tittelen Kjærlighet på menyen. Hun begynner å bla i den, og oppdager til sin store forundring at deler av handlingen er lagt til hennes egen restaurant og at heltinnen ser ut akkurat som henne selv.

Etter å ha lest hele historien, brenner Aurélie etter å treffe forfatteren. Han har jo, uten selv å ane det, faktisk reddet livet hennes. Ønsket viser seg imidlertid å bli vanskelig, ja, nesten umulig, å oppfylle. Alle forsøk på å komme i kontakt med den folkesky forfatteren gjennom det franske forlaget hans blokkeres av den bistre redaktøren André Chabanais, som bare motvillig videresender de entusiastiske brevene hennes. Men Aurélie gir ikke opp, og en dag daler virkelig en beskjed fra den tilbaketrukne forfatteren ned i postkassen hennes …

Kjærlighet på menyen har toppet bestselgerlistene i Tyskland, og har solgt i over en halv million eksemplarer der. Den er solgt til over 20 land.
«Ikke ønsk deg blomster til valentinerdagen. Velg heller Kjærlighet på menyen, en roman som lar seg lese som en vellykket blanding av «Cyrano de Bergerac», «Sjokolade» og Mot nordavinden av Daniel Glattauer.» Magasinet Brigitte

Utrolig morsom, forførerisk, underholdende og romantisk! Westdeutscher Rundfunk
4 stars
4 av 5 stjerner (54) 4 0 5 54
5 stars
28%
4 stars
43%
3 stars
19%
2 stars
11%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.