Korte intervjuer med motbydelige menn

Pocket
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (4)
Korte intervjuer med motbydelige menn
Korte intervjuer med motbydelige menn
 • Innbinding: Pocket
 • Antall sider: 364
 • Forfatter: David Foster Wallace
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788202419448
 • Kom i salg: 13. sep. 2013
 • Utgivelsesår: 2013
 • Tittel på originalspråk: Brief interviews with hideous men
 • Andre medvirkende: Wallace, David Foster (for) ; Jordal, Preben (ove)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Moderne litteratur
Se flere produktegenskaper
179,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
MED ETTERORD AV JAN GRUE«Hver og en av disse historiene viser en intelligens og et overskudd som gjør dem vanskelige å legge fra seg.» Wall Street Journal... tilbyr en unik innsikt. Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad, 'Årets beste bøker'Wallace leser mennesket og samfunnet som ingen annen. De 23 tekstene er originale, morsomme og treffende observasjoner som hver og en tilbyr en unik innsikt.

Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad, 'Årets beste bøker'David Foster Wallace har gjort til det til en kunst å ta med seg leserne til steder ingen andre forfattere kommer i nærheten av engang. I denne overstrømmende, kritikerroste samlingen kombinerer han humor med eskalerende uro i fortellinger som forbløffer, underholder og utvider våre ideer om gledene fiksjonen har å by på.Stemmene han maner fram er selvbevisste, smarte, frastøtende og fascinerende om hverandre. Han har en fantastisk evne til å gi de spenstigste verbale krumspring en muntlig, umiddelbar form. (...) Boka er en essensiell del av et essensielt forfatterskap – en reiseguide til samtiden.

Jan Grue, Bokmagasinet, KlassekampenTrenger vi David Foster Wallace på norsk når vi åpenbart allerede leser ham i original? Ja, det gjør vi. Eller mer korrekt: Vi trenger Preben Jordals Wallace på norsk. Korte intervjuer gir oss hele DFWs litterære register, og det er en bragd at Jordal har klart å overføre en samling så forskjelligartede tekster til adekvat norsk

Olaf Haagensen, MorgenbladetWallace skriver med en psykologisk innsikt som er sjelden utenfor de psykiatriske fagmiljøene. Og han skriver med et vidd, eleganse og språklig spenst som er sjelden innenfor de litterære.

Fartein Horgar, Adresseavisen”Omtrent samtidig som denne anmelderen fikk på seg svart dress for å stille opp i den amerikanske fiksjonens begravelse, dukket David Foster Wallace opp … Wallace, som Nabokov, forfatteren han likner mest på, har en tilsynelatende uuttømmelig hatt full av litterære tryllekunster.”

Chicago Tribune”David Foster Wallace er fra Amerika, der begrepet ’eksperimentell romanforfatter’ ikke får leserne til å gripe etter pistolene sine. Smart, pretensiøs, vittig … dette er en god introduksjon til arbeidet hans.”

The Times
5 stars
5 av 5 stjerner (4) 5 0 5 4
5 stars
50%
4 stars
50%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.

×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.