Søstrene Gilly

Pocket
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (24)
Drama
Søstrene Gilly
Søstrene Gilly
 • Forfatter: Tiffany Baker
 • Format: Pocket
 • Antall sider: 394
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
 • Nivå: Voksen
 • Serienavn: Drama
 • EAN: 9788202423100
 • Kom i salg: 1. aug. 2013
 • Utgivelsesår: 2013
 • Tittel på originalspråk: The Gilly salt sisters
 • Andre medvirkende: Baker, Tiffany (for) ; Klinge, Bente (ove)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 187,- Ordinær pris 199,-

Format

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
En fortryllende og engasjerende roman.”

BOOKREPORTER”En hjertevarm historie”

Booklist

New York Times-bestselgerforfatteren er tilbake med en fortelling med et snev av magi – om drømmer, familiehemmeligheter og svik på en saltfarm i New England.I den isolerte landsbyen Prospect på Cape Cod bor søstrene Jo og Claire Gilly. De er så ulike som tenkes kan. Jo er stille, ensom, utilnærmelig og gir seg hen til mysteriene på familiens saltfarm, mens Claire er populær og pen, og lengter etter å flykte fra saltet for enhver pris. Men Gilly-eiendommen gjemmer på en mørk arv som viser seg å være umulig å flykte fra. Selv om samfunnet halvveis mistenker Gilly-søstrene for å være hekser, hindrer det ikke Whit Turner, byens rikeste ungkar, fra å tvinge seg inn i livene deres. Han og Jo var barndomskjærester, men det er Claire – som fremdeles har kjærlighetssorg etter kjæresten på high school – som blir den han gifter seg med.Mange år senere, etter å ha brutt kontakten med familien, dras Claire tilbake til farmen sammen med det siste mennesket hun selv ville ha valgt: Hennes manns gravide elskerinne. Plutselig endres alliansene, gammel kjærlighet blusser opp igjen og nye kamplinjer tegnes. Det Gilly-søstrene lærer om hverandre, landskapet rundt dem, og saltets kraft, vil ikke bare endre livene deres for alltid, det vil også endre Gilly-familiens historie en gang for alle.

fantastisk bok (...) stiller seg pent inn i rekken over de mest minneverdige bøkene jeg har lest.

TERNINGKAST 5, Rita Myrvang Berg, Brabok.no”(...) en fargerik, kompleks og original historie.”

Library Journal”En hjertevarm historie om familierelasjoner, småbydrama og nye muligheter (…) denne rørende, frodige og velskrevne fortellingen om familiehemmeligheter, hevn, tilgivelse og bånd som ikke brytes over med letthet.”

Booklist«(…) den smyger seg innpå deg med sine gotiske understrømmer. Her får du familiehemmeligheter, arr og ubrytelige familiebånd – med en touch av magisk realisme.»”Søstrene Gilly er en fargerik, kompleks og original historie. Den vil garantert også trollbinde lesere som har glede av Alice Hoffman og Isabell Allende.

Library JournalTiffany Bakers roman er både røff og polert og bittersøt. Den en er en vakkert skrevet fortelling om forbindelsene mellom snarrådige og målbevisste kvinner. Søstrene Gilly gjorde et uforglemmelig inntrykk på meg.”

Brunonia Barry, forfatterSøstrene Gilly fengsler helt fra åpningsavsnittet i denne besnærende fortellingen om rivalisering, kjærlighet og ustoppelig grådighet lagt til en saltvannssump ved Cape Cod som krever hardt arbeid og gir godt og dårlig hell tilbake. Bakers scener og karakterer er frodige og fengslende, farget av en magisk realisme som i likhet med salt framhever smaken. Beundrere av Alice Hoffman vil juble over å ha funnet Tiffany Baker.”

Erica Bauermeister, forfatter
4 stars
4 av 5 stjerner (24) 4 0 5 24
5 stars
46%
4 stars
33%
3 stars
13%
2 stars
8%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.