Vintage-affæren

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (29)
Vintage-affæren
Vintage-affæren
  • Forfatter: Isabel Wolff
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Gyldendal
  • EAN: 9788205414228
  • Kom i salg: 24. mar. 2011
  • Utgivelsesår: 2011
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
149,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Phoebe Swift elsker gamle klær som har en historie. Den dagen hun åpner dørene til sin egen vintagebutikk i London, er en drøm gått i oppfyllelse. Phoebe Swift er trettiseks år gammel, singel, barnløs og med litt for mange ting i fanget. Foreldrene har skilt lag, moren vil ta ungdommen tilbake og oppfører seg som en tenåring, og faren har funnet en kjæreste som er ti år yngre enn hennne selv. I tillegg prøver Phoebe å takle sorgen over bestevenninnens død. Phoebe søker tilflukt i arbeidet sitt, og den dagen hun åpner sin egen vintagebutikk i London, er en drøm gått i oppfyllelse. Hun setter sin ære i å bringe de vakre plaggene tilbake til heder og verdighet, og drømmen er å gi dem et nytt liv. Butikken får raskt mange kunder, og forvandlingen som skjer hos kjolenes nye eiere, gir henne lykke nok. Tror Phoebe. For når hun møter Theresa, tar livet en ny vending. Den gamle, franske damen ønsker å selge sine gamle drakter, og ikke noe vil glede henne mer enn om Phoebe tar ansvaret for dem. Blant klærne finnes en himmelblå barnekåpe fra 1940-tallet. Kåpen kaller på vonde minner hos Theresa, men gradvis begynner hun å fortelle. Historien hennes har klare paralleller til Phoebes egen, og lytter hun, kan hun lære å lege sårene sine og våge å elske igjen.Isabel Wolff er født i Warwickshire. Hun har studert engelsk ved Cambridge og har skrevet syv bestselgende romaner som til sammen er oversatt til 23 språk. Vintage-affæren er hennes siste bestselger. Isabel Wolff bor i London sammen med sin familie.

«For en nydelig bok! (...) Jeg hater å innrømme det, men jeg hadde tårer i øynene da jeg kom til slutten. Les denne hvis du ønsker deg høy feelgood-faktor.» Daily Mail
«Romantikk i en vintage klesbutikk - vi var solgt fra første linje.» Irish Tatler
«En varm, romantisk fortelling.» Heat
4 stars
4 av 5 stjerner (29) 4 0 5 29
5 stars
38%
4 stars
28%
3 stars
21%
2 stars
7%
1 stars
7%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.