Kraft 2

lærebok i fysikk 2, studiespesialiserende program

Kraft 2
Kraft 2 Kraft 2
 • Innbinding: Pocket
 • Antall sider: 349
 • Forfatter: Elise Bergli, Henning Vinjusveen Myhrehagen, Janne-Christine Fossum, Marit Sandstad, Hege Reiling Dellnes
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
 • EAN: 9788202594435
 • Kom i salg: 24. apr. 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Andre medvirkende: Bergli, Elise (for) ; Dellnes, Hege Reiling (for) ; Fossum, Janne-Christine (for) ; Myhrehagen, Henning Vinjusveen (for) ; Sandstad, Marit (for) ; Hammerstrøm, Maria (ill) ; Sundby, Terje (ill)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Læremidler: fysikk
Se flere produktegenskaper
945,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Kraft Fysikk 2 (2019) er oppfølgeren til Kraft Fysikk 1 og skrevet etter gjeldende læreplan til programfaget fysikk 2 for vg3. Boka understreker fysikk som et fag hvor kunnskap kommer fra erfaringer og eksperimenter. Boka er tematisk oppbygd og begynner med mekanikk og bevegelse i flere dimensjoner. I elektromagnetismen introduserer vi felter og fortsetter med induksjon. Vi bruker gravitasjon som en overgang mellom klassisk og moderne fysikk ved å starte med Newtons gravitasjonsteori og avslutte med Einsteins generelle relativitetsteori før vi presenterer kvantefysikk og partikkelfysikk. Boka avsluttes med anvendelser innen medisinsk teknologi og digital signalbehandling.
Ny utgave til fagfornyelsen utkommer våren 2022.Kraft Fysikk 2 følger opp den pedagogiske grunntanke fra Kraft 1 og bruker aktiviteter, undringer og eksempler for at elevene selv skal være med og «oppdage» naturlovene. Elevene skal raskt komme i gang med å gjøre og tenke fysikk gjennom innledende aktiviteter til hvert kapittel. Forsøkene har fått en sentral plass og utgjør en naturlig fortsettelse av teoristoffet. Kapitlene runder av med et sammendrag og en oppgavesamling.
Teorien er støttet opp av en eller flere gjennomgående aktiviteter og gode eksempler. Oppgavene støtter dette ved å starte enkelt og ha en god progresjon.
Verket har to digitale komponenter, en gratis del for elever og en lisensbelagt del for lærerne. På elevsidene er det filmer som utgangspunkt for videoanalyse, løsningsforslag til en del av oppgavene, eksamensrelevante kontrolloppgaver og interaktive oppgaver. På lærersidene vil du finne lærerveiledninger med forslag til eksempeløkter, varierte opplegg for forsøk med videoanalyse (Tracker), forslag til årsplaner, kapittelprøver til hvert kapittel, en oppgavebank med ekstra blandede oppgaver til hvert kapittel, forslag til terminprøver to ganger i året og løsninger til flere av oppgavene i boka. Vi vil også gjøre bokas figurer tilgjengelig slik at de kan tas fram i undervisningen.

Komponenter
Lærebok med teori, øvinger og oppgaverBrettbok-utgaveElevnettsted, gratisLærernettsted, med lisenshttps://kraft.cappelendamm.no/
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.