Sommerengel

bok 1 om Gabriella

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (6)
Sommerengel
Sommerengel
  • Forfatter: Anniken Bjørnes
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Fly fly
  • EAN: 9788269074918
  • Kom i salg: 10. nov. 2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: død og sorg, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: hjem og familie
Se flere produktegenskaper
49,-

Format

Kjøp på nett

Denne e-boken er ikke kompatibel med Kindle-nettbrett og PocketBook
E-bok. (STØTTES IKKE AV: Kindle, PocketBook) Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Sommerengel handler om Gabriella, som har mistet mammaen sin i kreft. En både trist og spennende bok - med magi, fantasi og håp.
Passer for barn og unge 8-14 år. Dette er første bok i en serie på fire bøker om Gabriella. Bok nr. 2 utgis på nyåret 2018. Boka ble første gang utgitt på Omnipax i 2010, og ble da innkjøpt av Norsk Kulturråd. Nå gir forfatteren Anniken Bjørnes den ut på nytt, med nytt cover, på sitt eget Fly Fly Forlag. Sitater fra tidligere anmeldelser:
En varm trøstebok den dagen døden kommer på et lite velkomment besøk i livet. Mette Høfsødegård, Aftenposten
Boken formidler et positivt budskap om viktigheten av å erkjenne vonde følelser, huske tilbake på gode minner, og la livet fortsette, tross alt. (...) Språket er levende og sanselig, spenningsoppbyggingen er god, detaljene er mange og talende. Heidi Sævareid, Vårt Land
Godt om barn i sorg. 5'er. Mette Vaag, Trønder-Avisa
Boka vil helt sikkert falle i smak i mange ungpikehjerter. Anita M. Celius Lund, Barnebokkritikk
Baksidetekst: Det er siste skoledag før sommerferien. Alle de andre gleder seg til å få fri, men Gabriella gruer seg. Inni henne er det et virvar av tanker og følelser. Mamma er borte, og sorgen ligger som en stor, tung stein i magen. Hjemme venter pappa, som har forsvunnet inn i sin egen verden. Hvordan skal denne sommeren bli - den første sommeren uten mamma? Da lander det en hvit sommerfugl i vinduskarmen. Den vifter mot henne med de små antennene sine. Er det noe den vil fortelle?
5 stars
5 av 5 stjerner (6) 5 0 5 6
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.