Tidlig intervensjon

Pocket
Nynorsk
Tidlig intervensjon
Tidlig intervensjon
 • Innbinding: Pocket
 • Antall sider: 168
 • Språk: Nynorsk
 • Forlag/Utgiver: Universitetsforlaget
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788215018508
 • Kom i salg: 16. jun. 2011
 • Utgivelsesår: 2011
 • Andre medvirkende: Bru, Edvin (red) ; Ertesvåg, Sigrun Karin (red) ; Midthassel, Unni Vere (red) ; Roland, Erling (red)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Pedagogikk
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 335,- Ordinær pris 419,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Varen er utsolgt på nett - vi sender fra butikk! Kun Vipps - butikken sender betalingsinfo. Se fraktkostnader her

Hvilke utfordringer møter skolen i arbeidet med å fremme et godt læringsmiljø og hvilke systemrettede tiltak kan skolen iverksette i dette arbeidet?
Med bakgrunn i forskning drøfter forfatterne hvordan foreldresamarbeid kan fremme et godt læringsmiljø. De viser også hvordan en klasseleder kan arbeide systematisk for å skape et godt arbeidsforhold i en ny klasse. Boka presenterer modeller for tverretatlig arbeid med enkeltprosjekter samt systematisk kompetanseutvikling av hele skolen. Til sist belyser boka utfordringer knyttet til ledelse av et skoleomfattende program.

Dette er den andre av to artikkelsamlinger som bygger på forskningsarbeid ved Senter for atferdsforskning ved Universitetet i Stavanger. Den første boka handler om sosiale og emosjonelle vansker i barnehage og skole. Boka er først og fremst skrevet for studenter på masternivå innen spesialpedagogikk og pedagogikk. Det er også en aktuell bok for ansatte i pedagogisk-psykologisk tjeneste, og i barnehage og skole.

Bokas redaktører, Unni Vere Midthassel, Edvin Bru, Sigrun K. Ertesvåg og Erling Roland arbeider alle ved Senter for atferdsforskning.

Denne fagboka vil eg anbefale. Den er grundig og forskingsbasert, den er omfattande på sentrale tema og den har godt språk. Kombinasjonen av døme frå praksisfeltet, forskingsresultat og drøftingar med avslutning på kvart kapitel om vegen vidare, gjer at eg trur denne boka vil bli godt motteken av studentar. Eg anbefaler også boka til skular og barnehagar. Grete Dalhaug Berg, Spesialpedagogikk 9/2011
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.