GRATIS frakt på alle varer ut oktober! Les mer her

Den store brettspillguiden

Den store brettspillguiden


Opp og hopp: Aktivitetsspill

Her er spillene som får deg opp av sofaen. I disse spillene settes du på en rekke fysiske og undeholdende utfordringer – garantert moro for hele familen.

De beste krimspillene

Nordmenn elsker krim, og få ting samler familien som et skikkelig godt krimspill. På denne siden finner du noen av våre favoritter – mysteriespill som byr på spenning og moro for både store og små.


Nye spillfavoritter

Brettspill er alltid en vinner, enten man ønsker å gi bort spill i gave eller samle venner og familie til en morsom spillkveld. Her er noen av de nye spillfavorittene vi har hatt det gøy med den siste tiden.

Årets beste spill

Brettspillguiden.no kårer hvert år sine favoritter i kategoriene selskapsspill, familiespill og barnespill. Les mer om årets vinnere her.

Monopol

Monopol er spillklassikeren du aldri blir lei, og som gjennom 85 år har gledet og frustrert millioner av spillere. Se vårt store utvalg Monopol-spill og finn dine favoritter her.


Ticket to Ride

Ticket to Ride er en av verdens mest populære brettspillserier. Det finnes mange forskjellige utgaver av spillet, der alle skiller seg noe fra de andre. Les mer her.

De beste familiespillene

Fem underholdende spill som passer vel så godt for unge som for voksne. Ikke bare er de lette å lære, de byr også på mange timer med moro rundt bordet.

Topp 5 spill for 18+

Fem herlige brettspill som passer best når mørket har senket seg og de minste har gått til sengs. Morsomme, utfordrende og litt på kanten.


Barnas spillfavoritter

Underholdende brettspill for barn i alle aldre – fra kjente og kjære klassikere til nye og spennende spillfavoritter.

De beste spillnyhetene

Det kommer stadig nye underholdende, utfordrende og underfundige brettspill på markedet.

Spillmoro for to

Noen ganger er én motspiller alt man trenger for å ha det gøy. Her er noen av våre favorittspill som kan spilles av to spillere.