Julens store brettspillguide


Julens spillnyheter

Brettspill hører julen til, enten man ønsker å gi bort spill i gave eller samle venner og familie til en morsom spillkveld. Her er noen av våre nye spillfavoritter.

Årets beste spill

Brettspillguiden.no kårer hvert år sine favoritter i kategoriene selskapsspill, familiespill og barnespill. Les mer om årets vinnere her.


Monopol

Monopol er spillklassikeren du aldri blir lei, og som gjennom 85 år har gledet og frustrert millioner av spillere. Se vårt store utvalg Monopol-spill og finn dine favoritter her.

Ticket to Ride

Ticket to Ride er en av verdens mest populære brettspillserier. Det finnes mange forskjellige utgaver av spillet, der alle skiller seg noe fra de andre. Les mer her.


Testvinnende brettspill

Det kommer en rekke gode brettspill hvert år. Dette er noen av de beste nyhetene – i følge norske spillanmeldere.

De beste familiespillene

Fem underholdende spill som passer vel så godt for unge som for voksne. Ikke bare er de lette å lære, de byr også på mange timer med moro rundt bordet.


Topp 5 spill for 18+

Fem herlige brettspill som passer best når mørket har senket seg og de minste har gått til sengs. Morsomme, utfordrende og litt på kanten.

Barnas spillfavoritter

Underholdende brettspill for barn i alle aldre – fra kjente og kjære klassikere til nye og spennende spillfavoritter.


De beste spillnyhetene

Det kommer stadig nye underholdende, utfordrende og underfundige brettspill på markedet.

For to spillere

Noen ganger er én motspiller alt man trenger for å ha det gøy. Her er noen av våre favorittspill som kan spilles av to spillere.

Brettspill og puslespill

Skap gode øyeblikk med disse underholdende og utfordrende brett- og puslespillene. Her finner du garantert noe for alle.