Den store kjøttkokeboka
- Format: Innbundet
- Antall sider: 355
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202487256
- Kom i salg: 22. okt. 2015
- Utgivelsesår: 2015
- Andre medvirkende: Viestad, Andreas (for) ; Randem, Mette (ill)
- Utgave nr.: 2
- Emnekategori: Matlaging med kjøtt og vilt
Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland.
Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!
Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.