Dylan og diktet

Innbundet
Bokmål
Dylan og diktet
Dylan og diktet
 • Forfatter: Erling Aadland
 • Format: Innbundet
 • Antall sider: 745
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788202756246
 • Kom i salg: 15. aug. 2022
 • Utgivelsesår: 2022
 • Andre medvirkende: Aadland, Erling (for)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: band og grupper, Litteraturstudier: lyrikk og lyrikere, Litterære essay, Musikere, Populærmusikk, sangere
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 437,- Ordinær pris 499,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Med denne boken har Erling Aadland reist en bauta over sanglyrikeren og fenomenet Bob Dylan. Dylan og diktet er et 600-siders innsiktsfullt og originalt essay, med observasjoner og fortolkninger man ikke finner andre steder. Men boken er også et oppslagsverk. Erling Aadland har imponerende nok tatt for seg hele Dylans katalog, alle studioalbum med eget materiale fra 1962 til 2020, analysert de viktigste sangene fra hvert album, og ordnet stoffet kronologisk og diskografisk.
Bob Dylan har gjennom sin seksti år lange karriere inntatt en enestående posisjon i populærkulturen, blant annet fordi han hele tiden har evnet å fange og formidle vesentlige trekk ved sin samtid. Han har skrevet 600 sanger, gitt ut 39 studioalbum, spilt mer enn 3700 konserter og solgt over 100 millioner plater.
Rolling Stone Magazine har kåret Bob Dylan til den beste låtskriveren noensinne, men først og fremst er han blant verdens fremste lyrikere, og i 2016 ble han tildelt Nobels litteraturpris.
Det er utgitt utallige bøker om Bob Dylan. Dette skyldes ikke først og fremst hans popularitet, for en rekke artister og band har solgt mer musikk enn ham. Forklaringen er at Dylan er litterær, og at hans tilhengere er lesende mennesker. Dette stiller helt spesielle krav til en Dylan-bok.

«Så er den store Dylan-boka her. Skrevet på norsk av en norsk professor fra Bergen. Den er lang, tung…og god. Usedvanlig god! [...] ERLING AADLAND HAR LEVERT EN FANTASTISK BOK!! [...] Han tolker og forankrer ordvalg og formuleringer i filosofi og, ikke minst, religion.»
– Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen 

«Professor Emeritus Erling Aadland har skrevet et imponerende verk, en mesterlig prestasjon. [...] Aadland har skrevet et imponerende verk, en mesterlig prestasjon. En hardtarbeidende tilnærming med kommentar og teksttolkning. Et overflødighetshorn av informasjon og synspunkter. Det er strålende at hans interesse for Dylans diktning kommer frem på denne måten.»
– Thorstein Selvik, Bok365


×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.