Magellans kors

actionthriller

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (24)
Magellans kors
Magellans kors
  • Forfatter: Roar Sørensen
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Asiaforlaget
  • EAN: 9788299892308
  • Kom i salg: 12. feb. 2013
  • Utgivelsesår: 2012
  • Filformat: EPUB
Se flere produktegenskaper
49,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Du skrus fast i lesetilling.»
En norsk politimann, Stein Inge «Stingo» Olsen, har flyktet fra et trøblete liv i Norge og bosatt seg på Filippinene. Han er i ferd med å ta sitt eget liv da en kvinne på flukt ramler inn døren og trygler om hjelp. Det siste hun rekker å fortelle Stingo før hun dør i armene hans, er at noen har planer om å myrde landets president.

Magellans kors er første bok om ekspolitimannen Stein Inge Olsen, alias Stingo. Andre bøker i serien: Smertens aveny (nominert til Rivertonprisen), Mørkets blod og Paradisets hjerte.

«Magellans kors har en spenningskurve som en Tina Turner-konsert, med start i hundre og stigning derfra. Du skrus fast i lesestilling. Det blir ikke lett for forfatteren å toppe denne.»
Terningkast 5. Berit Kobro, VG

Alle krimbøkene til Roar Sørensen har fått meget god kritikk, bl.a. flere terningkast 5 i VG.
Roar Sørensen - en skjult krimskatt!
«Roar Sørensen fortjener mange flere lesere enn han har, for bøkene hans er seriøse underholdningsperler,» skrev VGs anmelder Berit Kobro etter å ha gitt Riverton-nominerte Smertens aveny terningkast 5.
Superlativene har drysset over Sørensens krimserie om Stein Inge «Stingo Olsen» fra første bok. Bøkene hans kjennetegnes av humor, et utsøkt språk, glimrende karakterskildringer og ikke minst spenning.
4 stars
4 av 5 stjerner (24) 4 0 5 24
5 stars
25%
4 stars
42%
3 stars
17%
2 stars
13%
1 stars
4%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.