Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Det store kolesterolbedraget

E-bok
Bokmål
Det store kolesterolbedraget
Det store kolesterolbedraget
 • Innbinding: E-bok
 • Forfatter: Malcolm Kendrick
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Lille måne
 • EAN: 9788293154266
 • Kom i salg: 7. sep. 2016
 • Utgivelsesår: 2012
 • Filformat (E-bok): EPUB
 • Emnekategori: Kardiologi, Populærmedisin og helse
Se flere produktegenskaper
179,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Når sjekket du kolesterolet ditt sist? Hvem frykter ikke dette spørsmålet fra legen sin, og får straks antydninger til brystsmerter og et stigende blodtrykk. Samtidig med dette oversvømmes vi med reklamekampanjer for kolesterolsenkende og fettfrie matvarer. Din angst for det farlige kolesterolet blir konstant holdt ved like av det gjeldende ernæringsparadigmet, støttet opp av en pengesterk legemiddelindustri og nå også med næringsmiddelgigantene i ryggen.

Legen og forskeren Malcolm Kendrick kommer i denne boken med urovekkende avsløringer om de tette økonomiske båndene som eksisterer mellom den farmasøytiske industrien og legevitenskapen. Kolesterolsenkende medisiner er i følge Kendrick i beste fall virkningsløse, i verste fall skadelige og i noen tilfeller dødelige. Kendrick tar også grundig for seg hva som er de egentlige mekanismene bak hjerte- og karsykdommer, og hvordan vi lettest kan forebygge dem.

I en strålende opplagt form, bevæpnet med et imponerende arsenal av faktakunnskaper og med bitende skotsk humor, setter Kendrick nådestøtet inn mot det rådende kolesterolparadigmet. Ved hjelp av veldokumenterte forskningsresultater tilbakeviser Kendrick på en overbevisende måte mytene om hva som forårsaker hjertesykdom:

* mettet fett øker ikke kolesterolnivået i blodet
* kolesterol tetter ikke til blodårene og er ikke farlig
* statiner senker ikke kolesterolnivået og gir lite eller helst ingen beskyttelse mot hjerte-karsykdom

Du er faktisk avhengig av kolesterol, det er andre parametre om er langt viktigere å passe på. Men når milliardene triller inn i legeindustriens kasse på å sette friske personer på livsvarige medisiner som statiner, skjer det lite - og for sakte.

Du kan imidlertid selv ta et valg - start med å lese denne boken!
Flere av samme forfatter
 1. Det store kolesterolbedraget
  Malcolm Kendrick Det store kolesterolbedr...
  Nettpris 314,- Ordinær pris 449,-
  På lager
  Innbundet