Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Når to blir tre

Når to blir tre
Når to blir tre
 • Innbinding: E-bok
 • Forfatter: John M. Gottman, Julie Schwartz Gottman
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Panta forlag
 • EAN: 9788279009924
 • Kom i salg: 8. mai 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Filformat (E-bok): EPUB
 • Emnekategori: Foreldrerollen: råd og spørsmål, forhold, samliv og ekteskap: råd og spørsmål, Stevnemøter
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 209,- Ordinær pris 239,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Vil foreldrenes parforhold påvirke babyen allerede i mammas mage? Ja!! I Når to blir tre presenterer Dr John Gottman og Dr Julie Schwartz Gottman oppsiktsvekkende forskning om hvordan foreldrenes parforhold bestemmer babyens utvikling, helt fra fosterstadiet og gjennom de første årene. I denne boken får foreldre og omsorgspersoner innsikt i den ene tingen som har spesielt stor betydning for babyens utvikling fra før fødsel og fremover i de tidligere barneårene. Stress, søvnmangel, husarbeid, økonomi, emosjonell avstand og til og med fiendtlighet, fører til at hele 2/3 av alle nye foreldre opplever en dramatisk nedgang i tilfredshet og lykke i parforholdet. Dette påvirker babyen allerede i mammas mage og de første årene. Men skadene dette ofte medfører for parforholdet og babyen, KAN enkelt unngås.

I denne forskningsbaserte boken får foreldre nøkkelen til det som gir tilfredse, sunne parforhold i overgangen fra duo til trio og langt opp i barnets oppvekst. Med enkle grep kan foreldre øke tilfredsheten i parforholdet og gi babyen de beste vilkår den første tiden. Her får man vite det man trenger. Denne boken passer for alle nye foreldre. Den passer perfekt i barselgave, til alle som er gravide, til babyshowers og til alle som tenker på å få barn. Den er også en fin gave til erfarne foreldre og omsorgspersoner.
Flere av samme forfatter
 1. Snu deg til meg!
  John M. Gottman Snu deg til meg!
  Tilbudspris 157,- Ordinær pris 179,-
  På lager
  Heftet