Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet

noveller

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (19)
Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet
Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet
  • Forfatter: Raymond Carver
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Solum Bokvennen
  • EAN: 9788256019977
  • Kom i salg: 16. aug. 2018
  • Utgivelsesår: 2018
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Moderne litteratur, Noveller, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
239,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Mel sa: «Jeg var i ferd med å fortelle dere noe. Det vil si, jeg skulle bevise en sak. Dette hendte for noen måneder siden forstår dere, men det foregår også nå, og det burde få oss til å skamme oss når vi snakker som om vi vet hva vi snakker om når vi snakker om kjærlighet.»

Med sine humoristiske og samtidig såre historier om vennskap, uflaks og kjærlighet, har Raymond Carver etablert seg som en av novellesjangerens store mestere. Fortellingene handler om skjebnesvangre valg, mennesker på randen av sammenbrudd og om å finne veien ut av mørket. På sitt særegne vis, og med sitt egenartede minimalistiske språk, makter Carver, gjennom det partikulære, å formidle noe universelt om menneskets natur.Novellesamlingen Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet ble utgitt for første gang i 1981 og markerer Carvers store gjennombrudd som forfatter. Samlingen inneholder blant andre novellene «Så mye vann så nær hjemmet» og «Si til kvinnene at vi drar», som sammen ble utgangspunktet til filmen Short Cuts i 1993, regissert av Robert Altman. Samtlige av novellene fore.ligger her i Hans H. Skeis nyoversettelse. Dette er første gang samlingen utkommer i sin helhet på norsk.
«En av Amerikas mest originale stemmer» - Salman Rushdie
«En sann mester innen moderne litteratur» - The New York Review of Books
«Carver ikke bare fortryller, han overbeviser» - Time
5 stars
5 av 5 stjerner (19) 5 0 5 19
5 stars
89%
4 stars
11%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.