Skygger over Paris

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (1)
Skygger over Paris
Skygger over Paris
  • Forfatter: Jeanne Mackin
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm
  • EAN: 9788202668624
  • Kom i salg: 10. des. 2020
  • Utgivelsesår: 2020
  • Filformat: EPUB
Se flere produktegenskaper
179,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
En amerikansk kvinne havner midt i skuddlinjen mellom Coco Chanel og Elsa Schiaparelli, to ikoniske designere og intense rivaler i moteverdenen.
Paris, 1938. Coco Chanel og Elsa Schiaparelli kjemper om å være den mest vellykkede og innflytelsesrike motedesigneren i Frankrike. Deres rivalisering er legendarisk, og kommer til syne både i politiske holdninger og designene deres.

Chanels er klassiske, elegante og praktiske, Schiaparellis dristige, eksperimentelle og surrealistiske.
Lily Sutter er kunstlærerinne, og har nylig blitt enke da hun reiser til Paris for å besøke sin bror Charlie. Han insisterer på å kjøpe en couturekjole til henne ? en Chanel. Lily vil helst ha en Schiaparelli.

Tilfeldigheter gjør at hun blir ansatt hos Sciaparelli, og slik blir hun trukket inn i de mange feidene hennes med Chanel. Lily, på sin side, bekymrer seg mer over brorens forelskelse i en gift kvinne.

Og samtidig som en overhengende trussel om en ny verdenskrig kaster skygger over Paris, forelsker Lily seg i en tysker ...
Med elegant, levende prosa skildres det beryktede rivaliseringen mellom Coco Chanel og Elsa Schiaparelli i en roman som vil nytes av lesere som liker historiske bøker. Hazel Gaynor, forfatter
En smart, vittig, ektefølt og fascinerende skildring av den beryktede rivaliseringen mellom Coco Chanel og Elsa Sciaparelli, hentet fra en spennende tid i historien. (...) perfekt lesning for alle som liker historiske romaner og motehistorie. Helt utsøkt! ?Chanel Cleeton, forfatter
5 stars
5 av 5 stjerner (1) 5 0 5 1
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.