Husk du skal dø

thriller

Innbundet
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (2)
Husk du skal dø
Husk du skal dø
 • Forfatter: Olav W. Rokseth
 • Format: Innbundet
 • Antall sider: 303
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788205555556
 • Kom i salg: 5. jan. 2022
 • Utgivelsesår: 2021
 • Andre medvirkende: Rokseth, Olav W. (for)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Thriller
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 347,- Ordinær pris 399,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager
Olav W. Rokseth lykkes på utmerket vis med å balansere innsikt og pur spenning. Det er godt gjort. Ola Hegdal, NRK
PST-etterforsker Ellen Marie Moi blir utsatt for et attentat i Syria der hun skulle møte en jihadist som hadde viktig informasjon om nordmenn i landet. Kollegaen Camilla Egernes blir bortført under attentatet.Tilbake i Oslo hyrer Ellen Marie tidligere etterretningsagent Alex Borge til å dra til Syria for å redde Camilla. Alex er halvt syrer, og går under kallenavnet Kameleonen for sin evne til å gli inn i ulike roller. Reisen inn i Syria blir også en søken etter sin egen far som han aldri har møtt.Alex innfiltrerer gruppen som har kidnappet Camilla. Han får økende respekt for gruppens karismatiske leder, og går med hele seg opp i rollen som jihadist. Samtidig er to syriske terrorister på vei til Oslo. Er det en sammenheng mellom kidnappingen av Camilla og terrortrusselen mot Norge? I Oslo må Ellen Marie innse at hun ikke lenger kan stole på Alex. Samtidig må hun finne ut av terrortrusselen før det er for sent.  I Syria må Alex bestemme seg for hvilken side han vil være på.Pressen om Husk du skal dø:terningkast5_logo_logo_logo"Enda en thriller om terror i Oslo og gisler i Syria? Ja, og denne er god! [...] løst på så smidig og ryddig vis, og med så stor respekt for folk og historie, at jeg gladelig anbefaler boken."Tarald Aano, Stavanger Aftenblad"Spenning med innsikt. En stødig og nervepirrende fortelling om et møte mellom kulturer som ikke går så bra for noen av partene.[...]Olav W. Rokseth lykkes på utmerket vis med å balansere innsikt og pur spenning. Det er godt gjort."Ola Hegdal, NRK«Husk du skal dø mangler ikke spenning, ytre dramatikk eller mennesker som står foran umenneskelige moralske dilemmaer.»Ole Jacob Hoel, Adressavisa

«Spennende og skremmende [...] Persongalleriet er meget bra - vi kommer godt under huden på mange av de involverte - både de norske, danske og de syriske. Når så Rokseth er utstyrt med en lett og fin penn og en evne til å drive historia fremover på et vis som gjør at det er bortimot umulig å legge den fra seg før man har kommet til side 304, så har dette blitt en thriller helt i toppklassen.»
– Tor Hammerø, Nettavisen

«Enda en thriller om terror i Oslo og gisler i Syria? Ja, og denne er god! […] løst på så smidig og ryddig vis, og med så stor respekt for folk og historie, at jeg gladelig anbefaler boken.»
– Tarald Arno, Stavanger Aftenblad

«Spenning med innsikt. En stødig og nervepirrende fortelling om et møte mellom kulturer som ikke går så bra for noen av partene.[…] Olav W. Rokseth lykkes på utmerket vis med å balansere innsikt og pur spenning. Det er godt gjort.»
– Ola Hegdal, NRK

«Husk du skal dø mangler ikke spenning, ytre dramatikk eller mennesker som står foran umenneskelige moralske dilemmaer.»
– Ole Jacob Hoel, Adressavisa

 

5 stars
5 av 5 stjerner (2) 5 0 5 2
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.


×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.