Marit Kolby

Marit Kolby

Marit KolbyMarit Kolby

Marit Kolby, Foto: Frisk Forlag

Marit Kolby (f.1975) er en norsk matviter og ernæringsbiolog. Hun har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole.

Kolby er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.

Hennes bok Hva og når skal vi spise? (2022) har vekket stor interesse.

Visning Rutenett Liste
per side
  • Mest solgt
  • Pris lav - høy
  • Bruk stigende rekkefølge

Bøker av Marit Kolby

  1. Hva og når skal vi spise?
    Hva og når skal vi spise?
    Tilbudspris 349,- Ordinær pris 399,-
    På lager
    Innbundet
Oppdaterer... Oppdaterer...