Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DE 300 FØRSTE FÅR «KNIV» SIGNERT AV JO NESBØ

«Kniv»

Harry Hole har rykket tilbake til start. Han har begynt å drikke igjen, Rakel har kastet ham ut og han bor i Sofies gate, i samme bygård. Men i leiligheten under. I tung bakrus våkner han med blod - mye blod - på hender og klær. Han husker ingenting. Og det verste som kunne skje ham, har skjedd.

Snart er jakten i gang på en livsfarlig, gammel fiende, samtidig som Harry stilles overfor sitt hittil verste personlige helvete. 

Jo Nesbø

Jo Nesbø er en av verdens fremste krimforfattere. Bøkene hans er solgt i over 40 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Nesbø er mest kjent for bøkene om politietterforskeren og seriedrapseksperten Harry Hole, som vi introduseres for i debutboken Flaggermusmannen fra 1997. Boken ble en kritiker- og lesersuksess og ga ham både Rivertonprisen og Glassnøkkelen. Serien har hatt enorm sukess, både nasjonalt og internasjonalt og 6. juni 2019 utgis Kniv, den tolvte boken i serien.

Jo Nesbø har også hatt stor suksess med bøker utover Harry Hole- serien. I 2001 kom novellesamlingen Karusellmusikk og for Hodejegerne fra 2008 fikk Nesbø Den norske leserprisen. I Sønnen (2014) og i Blod på snø (2015) og oppfølgeren Mere blod (2015) har forfatteren skapt helt nye univers. Sønnen ble den mestselgende norske boken i Norge i 2014. Nesbø har også gjort stor suksess med sine fem barnebøker om Doktor Proktor.

Harry Hole-serien