Foto: Strawberry Publishing

Jojo Moyes

Jojo Moyes er født og oppvokst i London. Hun er utdannet journalist og har blant annet jobbet for avisen The Independent. Det virkelige gjennombruddet som forfatter kom med boken Et helt halvt år, som raskt ble et internasjonalt fenomen og en bestselger verden over. Hun fulgte opp historien om Lou Clark med Etter deg og Fremdeles meg.

Jojo Moyes har i tillegg hatt enorm suksess med bøker som Den ene pluss en, Jenta som ble igjen og Over horisonten, og bøkene hennes har solgt over 1,5 millioner bøker bare i Norge.

I 2020 utkom Det siste brevet fra deg.

Det siste brevet fra deg

En ny, gripende roman fra fenomenet Jojo Moyes!

Når journalisten Ellie ser gjennom gamle arkiver etter en historie oppdager hun et kjærlighetsbrev fra 1960. Ellie blir fanget opp i intrigene i brevet til tross for, eller kanskje på grunn av, sine egne romantiske forviklinger.

I 1960 våkner Jennifer på sykehus etter en bilulykke. Hun kan ikke huske noe, verken om ektemannen, vennene eller den personen hun pleide å være. Når hun kommer hjem fra sykehuset avdekker Jennifer et skjult brev og begynner å huske mannen hun var villig til å risikere alt for ...


Bøker av Jojo Moyes


Skrevet om bøkene til Jojo Moyes

 

«… boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede, og det er det mye hverdagsmagi i.»

Elin Brend Bjørhei, VG om Over horisonten

 

«Rørende og morsom. Livsbejaende og gripende. Trist og medrivende. Denne sjarmklumpen av en roman rommer mange motstridende egenskaper.»

Tom Egeland, VG om Et helt halvt år

 

«Romantikkens mester! ... I denne mursteinen av en bok tar Jojo Moyes (49) nesten pusten fra leseren med sine store sveip fram og tilbake gjennom to århundrer. En pageturner av godt merke, dette. »

Guri Hjeltnes, VG om Jenta som ble igjenBøker på engelsk av Jojo Moyes