Foto: Ewa-Marie Lundquist

Lars Kepler

Bak pseudonymet Lars Kepler står ekteparet Alexander Ahndoril og Alaxandra Coelho Ahndoril. De var begge etablerte forfattere da de i 2009 ga ut krimromanen Hypnotisøren, som ble en umiddelbar suksess. Debuten ble så fulgt opp med Paganinikontrakten, Ildvitnet, Sandmannen, Stalker, Kaninjegeren og Lazarus.

Serien med den finsk-svenske kriminaletterforskeren Joona Linna, som bruker ukonvensjonelle metoder for å løse de mest utspekulerte og ondskapsfulle drap, er til nå oversatt til hele 38 språk.

21. oktober kommer åttende bok, Speilmannen, i salg!

Speilmannen

Joona Linna er tilbake! Serien har hatt enorm suksess i mange land. Bøkene har originale plott, og er mørke og grufulle i sin beskrivelse av menneskelig ondskap.

En ung kvinne forsvinner på vei hjem fra skolen. Fem år senere blir hun funnet drept på en lekeplass midt i Stockholm. Gjennom overvåkningskameraer klarer Joona Linna å spore opp et øyenvitne. Når det viser seg at vitnet er en psykisk syk mann som overhodet ikke husker noe av det han har sett, kontakter Joona hypnotisør Erik Maria Bark.

Forventes i salg 21. oktober.Skrevet om bøkene til Lars Kepler

 

«Kort sagt så godt smidd sammen at negative kritikere bare kan gå og skyte seg selv med en gang - hvis hun/han et øyeblikk trodde hun/han har lest noe bedre i akkurat denne del-krimsjangeren.»

May Grethe Lerum, VG om Sandmannen

 

«Velskrevet og intenst spennende krim, en dyktig utført førstebok i ny stor svensk krimserie.(...) Det er nesten så jeg følger meg hypnotisert til å si: Kjøp Hypnotisøren

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG om Hypnotisøren

 

«Jakten på å overvinne det onde skaper en intens og sitrende spenning gjennom mer enn 500 sider i Lars Keplers thriller. Nok en gang makter ekteparet bak psevdonymet Lars Kepler å levere en roman som er så intens at dne kan ta nattesøvnen fra de fleste. »

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten om Lazarus


Flere utgivelser av Lars Kepler