«Solsøsteren» er her!

Klikk og hent eller bestill boken hjem!

 

Endelig er den her: Sjette og nest siste bok i Lucinda Rileys serie om De syv søstre.

I Solsøsteren er det den sjette søsteren det handler om: Electra D’Aplièse. Hun er en av verdens ledende toppmodeller med jobb og luksusleilighet i New York.

For omverdenen er Electra D’Aplièse kvinnen som har alt: Hun er vakker, rik og berømt. Men under den perfekte overflaten har Electras allerede skjøre sinnstilstand blitt rystet av farens dødsfall.

Pa Salt var milliardæren som adopterte sine seks døtre fra ulike land verden rundt, og nyheten om hans død får Electra til å bryte sammen. I en periode finner hun trøst i alkohol og kokain. Familien og vennene hennes er dypt bekymret, men kanskje kan redningen ligge i et brev hun mottar fra en kvinne som hevder at hun er hennes bestemor.

SALG på de første bøkene i serien!
 1. De syv søstre
  De syv søstre
  199,-
 2. Stormens søster
  Stormens søster
  199,-
 3. Skyggesøsteren
  Skyggesøsteren
  199,-
 4. Perlesøsteren
  Perlesøsteren
  199,-
 5. Månesøsteren
  Månesøsteren
  Special Price 99,- Regular Price 199,-

Dette skriver VG:

Formidabel pageturner! Lucinda Riley: «Solsøsteren»

VG:s terninger viser 5 prikker

Så er hun er igjen, Lucinda Riley, med en bestselger før den har nådd bokhandlerne. «Solsøsteren» tar leseren på tur og med storm til upper class i Storbritannia, på Manhattan og kolonitidens Kenya. No more, no less.

Det er sjette bok i De syv søstre-serien - som bare må sies å være en imponerende skrivemaraton. «Solsøsteren» er feel-good fra første side, selv om det er atskillig alvor underveis. Men trivselsskaperen Riley vet å punche inn miljøer, detaljer, godbiter og parallellhistorier i fortid og nåtid.

Hun overvinner, ja jeg innrømmer det, den mest standhaftige skeptiker med sin fortellerglede og fortellerevne. Det er ikke nobel verdenslitteratur, men dersom vi vurderer boken i sin sjanger, så er dette ukomplisert underholdningslitteratur på sitt beste.

De syv søstre på E-BOK
Pocket - Engelsk
CD/lydbok