Foto: Bastion Forlag

Santa Montefiore

Santa Montefiore er en britisk forfatter spesielt kjent for Slottskrønikene, den bestselgende trilogien om Deverillslottet (Toner av kjærlighet og krig, Deverillslottets døtre og Slottets siste hemmelighet). Hun er en produktiv forfatter og har gjennom mange år opparbeidet seg en stor leserskare og regnes nå nå blant de mest populære og mestselgende forfatterne i Norge.

Våren 2021 utkom Arven etter Deverill, en frittstående roman fra Slottskrønikene.

Arven etter Deverill

Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig.

Året er 1985 og det ærverdige Deverill-slottet er omgjort til hotell. Det er usikkerhet og store uenigheter knyttet til driften, og konfliktene tilspisses ytterligere når den rettmessige arven til godset diskuteres.

Vil Deverill-slottet bestå og familiens hemmeligheter bevares når alt det de har kjempet for, bokstavelig talt, settes i brann?

Slottskrønikene er blant Santa Montefiores mest elskede bøker både i Norge og internasjonalt. Dette er den femte boken i denne medrivende serien, men kan også leses frittstående.

E-bøker av Santa Montefiore


Skrevet om bøkene til Santa Montefiore

 

«Jeg gremmes over ikke å ha oppdaget Annie Ernaux tidligere […] Årene fremstår som en moderne klassiker.»

Erlend Loe, anmeldelse av Årene, Aftenposten

 

«Annie Ernaux’ tekst oppleves som en fysisk erkjennelse […] Bøkene hennes vil finnes og fortelle oss noe allment om det å være menneske i mange generasjoner fremover.»

Anne Cathrine Straume, anmeldelse av Hendelsen, NRK

 

«Uimotståelig leseverdig […] et monument over den lidenskapen som ikke lar seg forklare..»

Anmeldelse av En lidenskap i New York Times