GRATIS frakt på alle varer ut oktober! Les mer her

Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari har en doktorgrad i historie fra University of Oxford, og foreleser ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Hans spesialområde er verdens historie. Harari har skrevet en rekke bøker og artikler, og har gjort stort suksess med sine nettforelesninger om verdenshistorie. Sapiens - en kort historie om menneskeheten ble raskt et internasjonalt fenomen, boken er oversatt til 45 språk og har toppet internasjonale bestselgerlister i årevis. I Norge lå den på bestselgerlisten i mer enn 50 uker. Til sammen har Sapiens og Homo deus solgt i mer enn 16 millioner eksemplarer og er blitt oversatt til 60 språk. Hararis tredje bok på norsk, 21 tanker for det 21. århundre, gir deg innsikt i vår stadig mer komplekse verden.

Høsten 2020 utkom Sapiens i tegneserieutgave. Poengtert, sylskarp og visuell.

Sapiens. Menneskehetens begynnelse

For 70 000 år siden fantes det minst seks ulike menneskearter på jorden. Nå finnes det bare én igjen: Oss. Homo sapiens. Hva skjedde med de andre artene og hvorfor ble det akkurat vår art som endte med å herske over jorden?
Sapiens i tegneserieformat er en like spennende og provoserende bok som originalboken.Ungdomsutgaven tar oss med på en spennende reise gjennom menneskehetens historie, fra de evolusjonære røttene til nåtidens kapitalisme og genteknologi.
Som originautgaven utfordrer også tegneserieversjonen av Sapiens leseren på alt det vi trodde vi visste om menneskehetens begynnelse. Formen er poengtert, sylskarp og visuell.


Anmeldelser av Knut Nærums bøker

 

«Ikke uventet er boka morsom, men med alvorlige under- og overtoner. Denne boka er ikke en satire over en litterær sjanger, men en mørk fortelling som på forskjellig vis skildrer samtida. Den er også spennende, en thriller i stil med Patricia Highsmith eller hennes store beundrer i nyere amerikansk krim, Peter Swanson. Som hos disse to står upålitelighet, løgn og onde hensikter i sentrum.»»

Fredrik Wandrup, anmeldelse i Dagbladet av Barmhjertighet

 

«Det er bare å fastslå at Knut Nærum er minst like morsom når han uttrykker seg skriftlig som når han får boltre seg muntlig i beste sendetid på NRK hver fredag. Disse parodiene er nemlig svært bra, noen av dem helt fullstendig tatt på kornet.»

Per Randers Haukaas, anmeldelse i Bergensavisen av Ø

 

«Gjennomarbeidde, moderne krimnoveller, men i klassisk form og med hint til Andre Bjerke og Agatha Christie.»

Bjarne Tveiten, anmeldelse i Fædrelandsvennen av Den gåtefulle Oberon Qvist