Franciskas julegavetips


En rørende roman fra suksessforfatteren av Øya.

Athen, 1940. Themis er 14 år idet Tyskland okkuperer Hellas. Okkupasjonen lammer landet og fører til mat- mangel og store lidelser i befolkningen. Deretter splittes innbyggerne ytterligere av borgerkrig.

I Themis’ egen familie er de politiske motsetningene bitre og ødeleggende. Familiemedlemmene står på hver sin side i konflikten.

Victoria Hislop erobret bestselgerlistene internasjonalt med debutboken Øya, som utkom på norsk i 2007. Med De som er elsket er hun tilbake med en rørende roman om kjærlighet, medmenneskelighet, forsoning og tilgivelse.

Kjøp boken her >


En hjertevarmende og uforglemmelig kjærlighetshistorie

Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?

Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes, og det oppstår et øyeblikk av ren magi før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen. Men vil hun noensinne treffe ham igjen?

Josie Silver er en uforbederlig romantiker og er stolt over det. Med En dag i desember har hun skrevet en hjertevarmende og intenst rørende julekjærlighetshistorie.

Kjøp boken her >