Gårdsmat fra hjertet av Norge

Gårdsmat fra hjertet av Norge
Gårdsmat fra hjertet av Norge
  • Innbinding: Innbundet
  • Antall sider: 269
  • Forfatter: Andreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202640699
  • Kom i salg: 24. aug. 2020
  • Utgivelsesår: 2020
  • Andre medvirkende: Sveinsen, Charlotte H. (for) ; Viestad, Andreas (for) ; Randem, Mette ()
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Nasjonale og regionale kjøkken, Sosial- og kulturhistorie
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 393,- Ordinær pris 449,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-2 virkedager

*Gjelder fagbøker for høyskole/universitet. Ikke bøker utgitt i 2020/2021. Gjelder t.o.m. 15. februar.

For å få medlemspris:

– Legg varen i handlekurv.

– I handlekurven velger du om du er eller vil bli medlem, og få medlemspris.

I Gårdsmat fra hjertet av Norge ønsker Charlotte Holberg Sveinsen og Andreas Viestad å slå et slag for de gode, norske mattradisjonene, synliggjøre tapte matskatter, men også lage nye retter med ingredienser som har kort vei fra jord til bord. Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du like denne boka.

Boka er delt inn i tradisjonelle kapitler som forretter, kjøtt, fisk, dessert osv., men har noen originale grep som at for eksempel et helt kapittel inneholder retter som tar utgangspunkt i korn. I kjøttkapitlet ønsker forfatterne å vise spennet mellom husmannskost og mat fra storgårdene og betydningen av å bruke alle deler av dyret når du skal lage bærekraftig og kortreist mat. De fremhever at innlandsfisken er en glemt skatt, og at de beste helgemiddagene blant annet kan lages av vilt.

Charlotte H. Sveinsen og Andreas Viestad er inspirert av Hanna Winsnes og Henriette Schønberg Erken. De to matpionerene var i sin tid opptatt av å introdusere nye råvarer og retter og presenterte noe tradisjonelt, noe nytt og noe verdt å kjempe for i sine kokebøker. Det er det samme Charlotte og Andreas gjør her. Det blir moderne tradisjonsmat. Og den kommer fra Ringsaker-området, hjertet av Norge.

Dette er en bok som varmer og inspirerer. Herlige oppskrifter og utrolig vakre bilder fra et svært folkekjært landskap.
Flere av samme forfatter
  1. Eksotisk
    Andreas Viestad Eksotisk
    Tilbudspris 332,- Ordinær pris 349,-
    På lager
    Innbundet
  2. Ekte mat
    Andreas Viestad Ekte mat
    Tilbudspris 427,- Ordinær pris 449,-
    På lager
    Innbundet
  3. Julemat
    Andreas Viestad Julemat
    449,-
    På lager
    Innbundet
  4. Hvordan koke vann
    Andreas Viestad Hvordan koke vann
    Tilbudspris 379,- Ordinær pris 399,-
    På lager
    Innbundet
  5. Den store kjøttkokeboka
    Andreas Viestad Den store kjøttkokeboka
    Tilbudspris 427,- Ordinær pris 449,-
    På lager
    Innbundet
  6. Familiemat
    Andreas Viestad Familiemat
    Tilbudspris 379,- Ordinær pris 399,-
    På lager
    Innbundet
  7. Bordet fanger
    Andreas Viestad Bordet fanger
    Tilbudspris 332,- Ordinær pris 349,-
    På lager
    Innbundet
  8. Ekte mat
    Andreas Viestad Ekte mat
    479,-
    På lager
    Innbundet
×

Finn butikken du ønsker å hente i:

Loading...
Vis nærmeste bokhandel til min posisjon

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Butikker i

Vis nærmeste bokhandel til min posisjon
Ikke på lager:
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.