Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Historien om Ásta

hvor drar man om det ikke finnes noen vei ut av verden?

Innbundet
Bokmål
Historien om Ásta
Historien om Ásta
 • Innbinding: Innbundet
 • Antall sider: 472
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Forlaget Press
 • Nivå: Voksen
 • EAN: 9788232802517
 • Kom i salg: 8. apr. 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Product Name Orig Language: Saga Ástu
 • Andre medvirkende: Myklebost, Tone (ove)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 349,- Ordinær pris 399,-

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes innen 1-3 virkedager

Hvorfor skal det være nødvendig å falle ned fra en stige for å skjønne hva som er viktig i livet? Sigvaldi ligger på et fortau i Stavanger, han er en gammel mann. «Min gode Gud, så urimelig jeg har vært i livet», tenker Sigvaldi. Plutselig vil han fortelle om Ásta, datteren. For det er så mye, så fryktelig.For Ásta beveger livet seg mot katastrofen, igjen og igjen. Foreldrenes ekteskap tar slutt, de som elsker henne forlater henne - eller hun forlater dem. Veien bort fra Island fører til Wien, til kunststudier der, til poeten Jósef og kjærligheten.Hvordan overlever vi katastrofene, hvordan minnes vi dem? Og hvordan fortelle om et liv - når ingen lever bare i nået, men alltid også i drømmen, minnet eller forventningen? Slik spør Sigvaldi, der han ligger på bakken i Stavanger. Slik spør Ásta, når hun forsøker å skrive til ham som var hennes livs kjærlighet. Og slik spør forfatteren - som har leid seg inn i et gammelt hus ved kysten som en annen idiot av en turist, for endelig

.

Anmeldelser:

«Ingen over, ingen ved siden», «...gjennomgripende rå og vakker, poetisk og erotisk, full av lidenskap, ømhet og desperat og umulig kjærlighet. »

«JÓN KALMAN STEFÁNSSON ER MIN YNDLINGSFORFATTER»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Historien om Ásta bekrefter inntrykket av en dikter med en helt utrolig evne til å se grunnene og avgrunnene i mennesket. [...] igjen viser Stefánsson den sjeldne evnen som skiller kunstneren fra hopen av skribenter, nemlig evnen til å synliggjøre det magiske i en tvers igjennom hverdagslig tilværelse.»

Fartein Horgar, Adresseavisen

«Leseren kan gjøre seg klar for en sprudlende opplagt erkjennelsesreise.» «"Historien om Ásta" er en høystemt, lyrisk kjærlighetshistorie.»

Sindre Hovdenakk, VG

 «Rein lesefryd. Når Jón Kalman Stefánsson slippes løs, gir islandske liv opphav til en uendelighet av sære og såre, svette og svirefulle fortellinger, kjærlighet og hat.»

Jan Askelund, Stavanger Aftenblad

«Les denne boka, for du vil lære mye om livet og kjærligheten av den. "Historien om Ásta" er en fantastisk roman, virkelig en bok det er å lett å bli ástfanginn av.»

Mímir Kristjánsson, Klassekampen

«"Historien om Ásta" tar leseren til tider ved strupen ved insisterende, og overbevisende livsvisdom, og åpner andre ganger for lettet og mørk latter.» 

Bjørn Gabrielsen, DN

×

Finn bokhandelen du ønsker å hente i:

Loading...

eller

Velg Norli bokhandel:
×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Klikk & Hent

Finn bokhandelen du ønsker å hente i

Loading...
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...