Høstoffer

E-bok
Bokmål
5 stars
5 av 5 stjerner (37)
Høstoffer
Høstoffer
  • Forfatter: S.J. Bolton
  • Format: E-bok
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm
  • EAN: 9788202359539
  • Kom i salg: 9. apr. 2014
  • Utgivelsesår: 2014
  • Filformat: EPUB
  • Emnekategori: Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
179,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
Familien Fletchers vakre, nye hus er alt de noensinne har drømt om. Det står mellom to kirker i Heptonclough, en liten landsby oppe i lyngheiene som tiden har glemt, og burde ha vært et paradis for en familie på fem, men de rekker så vidt å slå seg til ro før de oppdager at de er alt annet enn velkomne. Noen prøver tydeligvis å drive dem bort – først med tåpelige fantestreker, men etter hvert med trusler som blir stadig farligere, særlig for det eldste barnet, ti år gamle Tom Fletcher, som begynner å tro at det er noen som betrakter ham – alltid.S.J. Bolton viser gang på gang sitt bemerkelsesverdige talent som en besnærende forteller og en grøssenes mester.
S.J. Bolton vet nøyaktig hvordan hun skal skru opp spenningen og fortelle en knallhistorie.

Guardian
”En grøssgenerator … mørk, psykologisk krim … gjennomsyret av bange anelser og gru.” Independent”S.J. Bolton rager over de fleste … opprettholder tempoet helt til siste slutt … klassisk thrillervare … en gåte som graver seg helt ned til landsbyens hemmelighetsfulle, råtne kjerne.”

ObserverHøstoffer er boken jeg skulle ønske jeg selv hadde skrevet. Setter hjertet i halsen, sender grøss langt ned i benmargen, og er utsøkt skrevet. S.J. Bolton er en thrillerstjerne.”

Chelsea Cain“Fortsetter S. J. Bolton på denne måten, kommer hun til å få millioner av beundrere.”

The Times”Praktfull thriller som balanserer drevent mellom de gotisk overnaturlige elementene og et gnistrende psykologisk plot som etterlater leserne i åndeløs spenning helt til siste side.”

Publishers Weekly

5 stars
5 av 5 stjerner (37) 5 0 5 37
5 stars
81%
4 stars
14%
3 stars
3%
2 stars
3%
1 stars
0%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.