Huset på stranden

E-bok
Bokmål
4 stars
4 av 5 stjerner (133)
Huset på stranden
Huset på stranden
  • Innbinding: E-bok
  • Forfatter: Sarah Jio
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm
  • EAN: 9788202410537
  • Kom i salg: 14. mai 2013
  • Utgivelsesår: 2013
  • Filformat (E-bok): EPUB
  • Emnekategori: Historiske kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt
Se flere produktegenskaper
199,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).

Marie ClaireSommeren i 1942 reiser Anne Calloway til stillehavsøya Bora-Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem til sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat ved navn Westry. Deres faste møtested er et forlatt strandhus, og der får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse.
En storslått saga om tapt kjærlighet, et mystisk maleri, en unevnelig tragedie - og i sentrum for det hele: Huset på stranden.
”Denne bevegende kjærlighetsromanen fra krigens dager er krydret med mysterier og strålende skildringer fra det sørlige Stillehavet, mens den utforsker den tapte kjærlighetens kompromissløse kraft. Leser – pakk koffertene og seil ut til forhekselsen i Sarah Jios Huset på stranden!”

Sarah McCoy, forfatter
Huset på stranden er en fortelling som er like frodig som dens eksotiske bakteppet. Sarah Jio har skapt en krigsberetning om lidenskap og vennskap, tap og mysterier. Den er også en fortelling om å gjenoppdage sitt eget hjerte og finne nye sjanser lenge etter at alt håp er borte. Du vil huske det glitrende vannet og de gule hibiskusene lenger etter at siste side er lest – så vil du få lyst til å begynne å lete etter ditt eget, tapte strandhus og deler av deg selv du for lengst hadde glemt.”

Karen White, forfatter
Sarah Jio (f. 1978) er en bestselgende forfatter, og bøkene hennes er oversatt til 17 språk. Hun bor i Seattle med ektemann og tre sønner.
www.sarahjio.com ]]
4 stars
4 av 5 stjerner (133) 4 0 5 133
5 stars
58%
4 stars
26%
3 stars
11%
2 stars
5%
1 stars
1%

Kilde: bokelskere.no. Terningkast 5 og 6 er slått sammen til 5 stjerner. Se lesernes omtaler av denne boka.