Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hva skjedde med Aleksej?

jakten på en lillebror

E-bok
Bokmål
Hva skjedde med Aleksej?
Hva skjedde med Aleksej?
 • Innbinding: E-bok
 • Forfatter: Kristin Molvik Botnmark
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Vigmostad Bjørke
 • EAN: 9788241950643
 • Kom i salg: 19. aug. 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Filformat (E-bok): EPUB
 • Emnekategori: Adopsjon og fosterbarn: råd og spørsmål, Biografier: generelle
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 218,- Ordinær pris 249,-

Format

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).
En rå og gripende historie om sorgen over en sønn og lillebror de aldri fikk - og om en gutt som ble sviktet av alle. Våren 1998 venter familien Molvik Botnmark på fire år gamle Aleksej, gutten de skal adoptere fra et barnehjem i nordvest-Russland. Victoria på ti gleder seg til å bli storesøster og øver seg hver dag på språket han snakker.

Samtidig er det økonomisk krise etter oppløsningen av Sovjetunionen, og på Kolahalvøya er det matmangel og enorm sosial nød. I det politiske kaoset som oppstår, stopper adopsjonsprosessen opp, og familien må til slutt innse at de likevel ikke skal bli den lille guttens familie. Mens de voksne forsøker å forsone seg med det som har skjedd, tar Victoria opp jakten på Aleksej. Da hun senere går på skole i Moskva, bestemmer hun seg for å ta toget til Murmansk for å finne ham.

Foreldrene oppdager Victorias jakt ved en tilfeldighet. Snart legger hele familien ut på en lang reise for å finne ut av hva som skjedde med Aleksej - en jakt som varer helt til de en dag i 2018, finner ham.

«Ei sterk og skakande historie om korleis storpolitikk set djupe spor i enkeltpersonar sine liv. Svært medrivande fortalt.» Olaug Nilssen

Kristin Molvik Botnmark (f. 1967) er sosiolog og har vært leder i ulike bransjer. Nå er hun høyskolelektor på Høy- skolen Kristiania. Hun har tidligere skrevet to fagbøker om ledelse. Molvik Botnmark er fra Lofoten og bor i Asker.
Flere av samme forfatter
 1. Hva skjedde med Aleksej?
  Kristin Molvik Botnmark Hva skjedde med Aleksej?
  Tilbudspris 332,- Ordinær pris 379,-
  På lager
  Innbundet