Johnny 777 – En eksplosiv spionserie

Jon er en helt vanlig gutt som bor på et sted hvor det aldri skjer noe. Men en dag rekrutteres han til å bli hemmelig agent! Johnny 777 er en ny, gjennomillustrert serie full av humor, action og spenning for lesere mellom ni og tolv år.

Mission 3: Moskva

Livet i Indre Gnurtedal kan aldri bli det samme. Jon har fått kodenavnet Johnny 777 og jobber som hemmelig agent for EHO sammen med den mystiske Ninja-Prinsessa. Nå er han på vei til Moskva for å hamle opp med spilldesigneren og superskurken Oli-Gark Olssen. Men hvorfor må han dra alene? Og hva har skjedd med Ninja-Prinsessa? 
 
Mission 3: Moskva er tredje bok om agent Johnny 777.

Mission 1: Rio de Janeiro

Først bok om Johnny 777.

«Gjør boklesing kult.» 
Guri Fjeldberg, NRK Bok

«Johnny 777. Mission 1: Rio de Janeiro kan slukes … Effektiv underholdning, spør du meg.» 
Anne Cathrine Straume, NRK

Mission 2: Hong Kong

I bok to havner Johnny 777 og den mystiske Ninja-Prinsessa i Hongkong, og her lurer langt større trusler enn noen har regnet med!

Bjørn Sortland

Bjørn Sortland (født 1968) er utdannet ved Skrivekunstakademiet i Bergen og debuterte som forfatter i 1992. Han har gitt ut en rekke prisbelønte bøker for barn, ungdom og voksne, og er særlig kjent for bestselgerserien Kunstdetektivene. Sortland er i dag professor ved NBI. Han er fra Bømlo og bor nå i Bergen.