Barnas beste julegaver!


Magisk julestemning, Norges mest populære tegneserie-roman og Harry Potter-hype som innfrir!

«En vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer.» skriver VGs anmelder av «Snøsøsteren». Boka er en rørende julefortelling fra suksessforfatteren Maja Lunde med illustrasjoner av Lisa Aisato, som garantert gir den magiske julestemningen og smelter hjerter i alle aldre.

Norges mest populære tegneserie-roman nærmer seg slutten. «Supernova» er den åttende boka i denne utrolig spennende og vakre serien. Emily mister kontrollen over amuletten, og blir fanget i Dypet. Samtidig reiser lillebroren Navin til Fyrtårn 1, en romstasjon der motstandsbevegelsen gjør seg klare til å kjempe mot kreftene som vil tømme planeten for næring. Emily og Navin blir tvunget til å være modigere og smartere enn noensinne, hvis de skal greie å redde Alledias fremtid.

Bli med gutta Andy og Terry opp i det 104-etasjes trehuset! De har bygd tretten nye etasjer siden sist, inkludert en uendelig trapp, en rape-bank og til og med en stor festning. Hva venter du på? Bli med opp!


Topp 10 Barn

«Nedsmelting» er den trettende boka i serien En pingles dagbok. Når et tungt snøfall gjør at skolen må stenge, forvandles nabolaget til Greg Heffley om til en vinterlig slagmark. Rivaler kjemper over territorier, bygger enorme snøborger og iscenesetter episke snøballkriger. Og midt i siktet er Greg og hans trofaste bestevenn, Rowley. Bli med Pingla på ferden videre, du kommer ikke til å angre.

 

Debutant Jessica Townsends sin fantasyserie Ingenlund innfrir Harry Potter-hypen som har vært i forkant av utgivelsen. Vi boka møter vi Morrigan Kråkh, som lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund. «Morrigans forbannelse» er første bok i en planlagt serie på ni, så her er det bare å kaste seg på og bli med inn i et fantastisk univers!

 

Klassikeren «Guinness World Records» er en obligatorisk julegave under treet! Unnværlig for faktasamlere og rekordknusere i alle aldre verden over. Årets utgave er fullstendig oppdatert med alt fra årets viktigste sportsresultater og vitenskapelige funn til de nyeste listetoppene og digitale TV-utgivelser.