GRATIS frakt på alle varer ut oktober! Les mer her

Kriminelt gode julegaver


Vanskelig å manøvrere i krimhøsten?

Fortvil ikke, vi har sporet opp årets beste krimbøker!

 

Vi kommer selvsagt ikke utenom Jørn Lier Horst i år heller. Det innerste rommet, den trettende i serien om William Wisting, er Horst slik vi liker ham. «Solid krimhåndverk» ifølge Sindre Hovdenakk i VG, og Dagsavisens Geir Rakvaag mener Horst er på sitt aller beste og «mer spennende enn det meste».

Lars Keplers Lazarus er ikke for de lettskremte. Handlingen fyres i gang med at et skrekkelig funn gjøres i Oslo og Joona Linna dras inn i en ny sak. Kepler-fans blir garantert ikke skuffet denne gangen heller!

Søren Sveistrup, forfatteren bak TV-serien Forbrytelsen, er i høst aktuell med sin første spenningsroman! Både VG og Dagbladet rullet 5’ere og Asbjørn Slettemark i A-magasinet er ikke mindre fornøyd: «… Kastanjemannen kan bli høstens mest spennende krimsuksess. Sitrende, hoderystende, spennende krim.»


Krimdronningen Unni Lindell er i år på sitt beste i Dronen, andre boka med Marian Dahle i hovedrollen. «Her er krypende uhygge, skumle scener, en spennende krimgåte og godt utviklede karakterer som er mer enn det fasaden viser», skriver VGs anmelder Elin Brend Bjørhei.

Stefan Ahnhem har gradvis bygget seg opp som en av de virkelig store svenske krimforfatterne. Motiv X er fjerde boka med Fabian Risk og denne gangen har Ahnhem skrudd alt enda et hakk opp, eller som Trude i Norli uttrykker det: «Spenningsnivået er så høyt at gåsehuden får frysninger» 

Dette er bare et lite utvalg av årets mest spennende bøker. Under ser du enda flere, som garantert blir vanskelige å legge fra seg! 

Lars Kepler

Jørn Lier Horst